Fonepad Asus ME371MG-1I024A, telefon și tabletă

Fonepad Asus ME371MG-1I024A nu e doar o tabletă de 7 inci, ci are și funcția de telefon. E un veritabil phablet dar nu știu câți vor prefera un așa telefon. Sincer, e cam incomod de folosit ca telefon datorită dimensiunilor sale. Puteți folosi un kit handsfree deoarece are bluetooth sau căștile incluse. Are o construcție foarte bună ca la restul modelelor de la acest producător, iar o alternativă poate fi tableta Memo de la acest producător. Puteți alege între cea de 10 inci și cea de 7 inci. Eu prefer cele de 10 inci deoarece se poate lucra mai bine pe ele și se vede mai bine conținutul media. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

E disponibil în multe culori, însă doar spatele e diferit. Partea din față e neagră cu suprafață lucioasă care îi dă un plus de eleganță.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul său Intel Z2420 e de 1.2 GHz și pentru conținutul media are și un procesor grafic numit SGX540. Nu e cea mai bună alegere pentru pasionații de jocuri deoarece nu are Dual Core sau Quad Core. Ecranul de 7 inci e unul multi-touch cu unghiuri de 178  de grade. Deci e vorba de unul cu panou IPS care e tipic tabletelor mia de calitate. Rezoluția sa e una corespunzătoare prețului dar și diagonalei – HD.

Pe partea de memorie are 1 GB RAM și spațiu intern de 16GB. Ca și dotări are: ieșire audio, port USB de tip micro, cameră web, slot pentru card și un difuzor. La capitolul comunicați de date are: bluetooth, WiFi și 3G. Defapt are și 2G, că doar e și telefon. Dacă-l veți folosi ca tabletă, autonomia maximă e de 9 ore.

Ca și caracteristici speciale are: senzor de proximitate, busolă, senzor G, senzor de luminos, GPS și funcție apelare. Sistemul de operare e Android 4.1 Jelly Bean, iar cel mai nou e 4.2 de pe Galaxy S4 de la Samsung.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie foarte bună, ecran clar și detaliat din orice unghi, calitatea construcției, funcție telefon, preț foarte bun și fiabilitate.

Minusuri: procesor Single Core.

Concluzie

Acest Asus ME371MG-1I024A nu mi se pare scump deoarece sunt mulți producători care oferă telefoane cu Android în acest preț, dar sunt puțini cei care oferă modele cu ecrane peste 4 inci. Am pus și un clip cu despachetarea sa pentru a vă face o idee despre conținutul pachetului:

Un comentariu la „Fonepad Asus ME371MG-1I024A, telefon și tabletă”

  1. Ma bucur ca e disponibila si in Romania la un pret corect. Mi se pare o tableta foarte buna si cred ca am sa o cumpar spre sfarsitul lunii inainte de Paste.

Lasă un comentariu