Fonepad Asus ME371MG-1I024A, telefon și tabletă

Fonepad Asus ME371MG-1I024A nu e doar o tabletă de 7 inci, ci are și funcția de telefon. E un veritabil phablet dar nu știu câți vor prefera un așa telefon. Sincer, e cam incomod de folosit ca telefon datorită dimensiunilor sale. Puteți folosi un kit handsfree deoarece are bluetooth sau căștile incluse. Are o construcție foarte bună ca la restul modelelor de la acest producător, iar o alternativă poate fi tableta Memo de la acest producător. Puteți alege între cea de 10 inci și cea de 7 inci. Eu prefer cele de 10 inci deoarece se poate lucra mai bine pe ele și se vede mai bine conținutul media. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E disponibil în multe culori, însă doar spatele e diferit. Partea din față e neagră cu suprafață lucioasă care îi dă un plus de eleganță.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul său Intel Z2420 e de 1.2 GHz și pentru conținutul media are și un procesor grafic numit SGX540. Nu e cea mai bună alegere pentru pasionații de jocuri deoarece nu are Dual Core sau Quad Core. Ecranul de 7 inci e unul multi-touch cu unghiuri de 178  de grade. Deci e vorba de unul cu panou IPS care e tipic tabletelor mia de calitate. Rezoluția sa e una corespunzătoare prețului dar și diagonalei – HD.

Pe partea de memorie are 1 GB RAM și spațiu intern de 16GB. Ca și dotări are: ieșire audio, port USB de tip micro, cameră web, slot pentru card și un difuzor. La capitolul comunicați de date are: bluetooth, WiFi și 3G. Defapt are și 2G, că doar e și telefon. Dacă-l veți folosi ca tabletă, autonomia maximă e de 9 ore.

Ca și caracteristici speciale are: senzor de proximitate, busolă, senzor G, senzor de luminos, GPS și funcție apelare. Sistemul de operare e Android 4.1 Jelly Bean, iar cel mai nou e 4.2 de pe Galaxy S4 de la Samsung.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie foarte bună, ecran clar și detaliat din orice unghi, calitatea construcției, funcție telefon, preț foarte bun și fiabilitate.

Minusuri: procesor Single Core.

Concluzie

Acest Asus ME371MG-1I024A nu mi se pare scump deoarece sunt mulți producători care oferă telefoane cu Android în acest preț, dar sunt puțini cei care oferă modele cu ecrane peste 4 inci. Am pus și un clip cu despachetarea sa pentru a vă face o idee despre conținutul pachetului:

Un comentariu la „Fonepad Asus ME371MG-1I024A, telefon și tabletă”

  1. Ma bucur ca e disponibila si in Romania la un pret corect. Mi se pare o tableta foarte buna si cred ca am sa o cumpar spre sfarsitul lunii inainte de Paste.

Lasă un comentariu