Evolio Xslim HD

Acest GPS Evolio X-Slim HD vine în două variante: cu Harta Full Europe și cu Harta Romania. Acest sistem de navigație Evolio Xslim HD e unul apărut de curând pe piață și se evidențiază prin ecranul aproape HD, portul bluetooth, sistemul de operare capabil, dar și prețul mic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate vedea că acest GPS are un design sobru și în spiritul Evolio. Nu se evidențiază prin mare lucru pe partea de design, iar adevărata lui putere stă în ecranul de 5 inci și în soft. Spun asta deoarece ecranul e unul măricel și clar, iar softul e Windows CE cu Mireo don’t panic. Pe partea din dreapta sus se vede logoul HD și cam cu acest lucru se evidențiază față de modele precum X-Slim simplu.

Evolio Xslim HD
Din lateral

Specificaţii tehnice

Fără discuție, acest PND e un gadget și asta deoarece memoria sa poate fi mărită cu carduri, ecranul tactil are o diagonală mare, iar software-ul e foarte bun. Pentru a vă face o oarecare părere despre softul Mireo am pus clipul de alături și trebuie știut că programul e disponibil și pentru telefoane, nu doar sisteme GPS. Vine cu bluetooth, iar acest port vă va putea fi de folos la mâini libere și poate chiar și la navigat pe Internet, dar asta rămâne de văzut.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț bun; e disponibil cu harta României, dar și cea a întregii Europe, deoarece există variantă pentru fiecare tip de hartă; fiabilitatea sa e excelentă deoarece e realizat de un producător bun, chiar dacă e vorba despre unul din România; garanția standard e de 2 ani; e ușor de folosit deoarece meniurile sunt în limba română; are player integrat și asta trebuie mulțumit în principal Windows-ului.
Contra: era interesant dacă era disponibilă și o variantă fără hartă.

Concluzie

X Slim HD de la Evolio e un sistem de navigare bun care poate fi folosit atât în România cât și în Europa deoarece vine cu hărți separate. Mă gândesc că acest aparat va trece foarte repede în perioada următoare și nu aș putea spune cu exactitate care dintre aceste două modele va fi mai vândut, dar cu siguranță că vor fi foarte apreciate.

Te-ar mai putea interesa