Evolio X7, tabletă performantă de 7″

Evolio X7 e una dintre cele mai ieftine și performante tablete de la acest producător. Spun asta deoarece are un procesor Quad Core, 1 GB RAM ecran IPS HD și multe altele. Chiar și dotările speciale sunt multe iar HDMI-ul poate fi destul de util în special dacă dețineți un TV FullHD ori un monitor cu această intrare video. Nu e o tabletă de dimensiuni generoase, ci una care poate fi transportată ușor cu o geantă ori o mapă. Designul e unul plăcut și se poate observa din poza de jos ori din clipul de la final.

Prețul e unul foarte bun pentru ce oferă iar performanțele sunt destul de ridicate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-CoreM de 1.4 GHz cu procesor grafic performant e o alegere bună fie că vă doriți autonomie generoasă fie performanțe ridicate. Poate reda jocuri 3D care sunt destul de sofisticate și chiar și filme 1080p. Având în vedere că ecranul e doar HD, vă recomand doar filme 720p ori de o calitate video ceva mai mică.

Ecranul e un Super IPS HD de 7 inci, iar din denumirea sa puteți observa că are o rezoluție HD. E foarte ok rezoluția chiar dacă noile Nexus-uri 7 au 1080p. Prețul acelor tablete e mult mai mare. Restul componentelor hardware sunt următoarele: 1 GB de RAM și 8GB stocare. Dotările sale sunt ok pentru un utilizator care nu a mai avut un gadget ca acesta: cameră web integrată, slot pentru carduri, suport media avansat, bluetooth, ieșire audio și USB de tip micro. Are decât WiFi, iar dacă vreți 3G e nevoie de un stick 3G și un cablu OTG. Mai există și varianta cu funcția WiFi hotspot a telefonului.

Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean și chiar dacă nu e ultima versiune, nu e nevoie de ultima versiune deoarece toate versiunile Jelly Bean sunt fluente și performante.

Plusuri: are Android Jelly Bean, HDMI, procesor cu 4 nuclee+placă video integrată bună, destul memorie RAM și spațiu de stocare a aplicațiilor.
Minusuri: nu prea are.

Evolio X7 e o tabletă recent lansată și care dorește să concureze cu multe tablete cunoscute deoarece are un preț foarte atractiv. Mai multe informații despre pachet și design veți vedea în clipul de jos. Pot spune că dintre toate tablele accesibile aceasta tindă să ofere cam ce e mai bun.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Evolio X7, tabletă performantă de 7″”

 1. Cine are deja tableta imi poate da cateva detalii espre ea ?

  1. Pana la urma merge conectat stick de net?
  2. Merge update la android 4.4.2?
  3. Intr-un finaal e bateria aia cat de cat de ceva ? Cat tine intr-un dialy-use de browsing.
  4. Afecteaza cu ceva ca nu are GPS ? Adica, voi putea folosi navigatia doar cu internet ? Pe telefon imi cere sa activez tot timpul GPS-ul cand intru in navigatia de la google maps.
  5. Se misca fara lag dupa ce mai bagi aplicatii p ea?

Comentariile sunt închise.