Evolio X-Slim

Cei de la Evolio au scos sistemul de navigaţie Evolio X-Slim cu harta Full Europe alături de Hi-Speed 4 şi Hi-Speed 5. Eu recomand un astfel de PND deoarece are procesor dual core, deci e performant, e subţire (are o grosime de 9 milimetri), vine cu harta a 44 de ţări din Europa şi nu în ultimul rând deoarece e ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Imagini

Cutia
Profil

Detalii tehnice

Evolio X-Slim vine cu procesor Atlas 5 care e un model dual core şi memorie internă de 4 giga expandabilă cu carduri de tip MicroSD până la 16 giga.
Rutele pot fi văzute destul de bine deoarece are ecran de 5 inci care poate afişa 65 mii de culori şi imagini la o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli.
Deoarece pe partea de conectivitate are USB şi bluetooth îl recomand cu căldură. Poate fi conectat la Internet prin bluetooth şi datorită acestui tip de conexiune poate fi folosit şi pentru handsfree.
Sistemul de operare e Windows CE NET 6 şi ca program de navigaţie are Mireo Don’t Panic. În pachet e inclusă harta Full Europa, deci are 44 de ţări. Trebuie menţionat că există funcţia iMap care face update gratuit la harta României pe timp de 12 luni.
Autonomia e una normală de 2,5 ore datorită bateriei de 1250 mAh, iar greutatea aparatului e sun 200 grame.
Are şi funcţia de media player putând reda filme, melodii şi imagini. Poate fi folosit şi pe post de eBook Reader, dar nu cred că cineva îl va folosi în acest mod.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: având în vedere că este performant, oferă update gratuit la harta României, vine cu harta a 44 ţări, are multe porturi şi funcţii cred că e destul de bun.
Contra: nu am niciun fel de minus.

Cel mai mic preţ

Probabil datorită faptului că e făcut/proiectat de români costă aproximativ 369 lei. Calitatea produsului e similară cu cea a oricărui aparat de genul făcut de străini, deci şi românii fac lucruri de calitate. 😉

Similare

Hi-Speed 4 şi Hi-Speed 5 ar fi modele asemănătoare care au fost lansate aproximativ în aceeaşi perioadă. Au preţuri asemănătoare şi chiar specificaţii tehnice.

Concluzii

Dacă eşti în căutarea un GPS performant şi ieftin atunci cred că acesta e una dintre cele mai bune variante.

În clipul de sus e prezentat programul de navigaţie Mireo. Nu am găsit un videoclip cu GPS-ul şi de aceea m-am hotărât să pun un clip cu demonstraţia acestui soft.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Evolio X-Slim”

  1. Salut ,am un x-slim care mi-a cazut din prindere pe mufa care banuiesc,s-a dezlipit din placa.GPS-ul este in garantie.Unde il pot repara in Pitesti?

Comentariile sunt închise.