Evolio Tabby, tabletă pentru copii

Tableta Evolio Tabby e prima tabletă românească dedicată copiilor. E evident că se adresează copiilor datorită numelui său – Tabby. Vine cu Android 4.0 care are suport flash și destule caracteristici folositoare. Alături de acesta sunt oferite și o mulțime de aplicații educative și distractive (circa 12 aplicații PitiClic și Kidsopia) pentru cei mici. Bineînțeles e disponibilă și funcția control parental care e esențial pentru un gadget dedicat copiilor. Construcția sa e una robsută care e rezistentă la șocuri, de aceea are și 465 grame. Cât despre preț, e unul atractiv iar dacă nu vă permiteți un iPad Mini, acesta e soluția. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

Procesor său e unul de 1GHz care e suficient pentru un sistem de operare Android. E vorba de un Cortex A13 care e însoțit de cel grafic Mali 400. Ecranul multi-touch e unul de 7 inci cu rezoluție de 800 cu 480 pixeli. Puteți reda filme pe acesta fără nici o problemă în special dacă sunt în format 480p. Melodiile. cărțile și filmele pot fi stocate pe un card deoarece memoria internă e de maxim 4GB din care jumătate e ocupată de Android. Memoria RAM de 512 MB e suficientă pentru aplicațiile mai simple și în special că unui copil nu-i trebuie multitasking :).

Dotările sale sunt: difuzorul, cameră de 2 MP, card reader, suport media avansat oferit de Android 4.0 și ieșire audio pentru căști. Portul mini USB e util pentru transferul datelor în special dacă nu aveți un card reader la PC. Pe partea de tehnologii wireless are Wi-Fi, care e ideală pentru navigare web gratuită (aveți nevoie de un router wireless). Autonomia oferită de bateria sa de 2800 mAh e de 6 ore pentru citit, 4 ore de vizionat filme, 10 ore de ascultat muzică și 3 ore de navigare web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu câteva aplicații educative, autonomie decentă, robustă, rezoluție de telefon (veți găsi multe aplicații compatibile), suport flash (nu l-ar fi avut dacă ar fi venit cu Android 4.1), control parental și procesor de 1 GHz.

Minusuri: difuzorul nu e chiar așa de puternic – 0,7 W.

Concluzie

Acest Evolio Tabby poate fi cadoul ideal pentru cei mici deoarece e rezistent la abuzuri, oferă un alt fel de interacțiune și aplicații corespuzătoare. Dacă nu vă prea pricepeți în alegerea cadoului potrivit, acest model ar putea fi acel model căutat. A fost lansat anul acesta și cu siguranță va avea succes pe piața din România datorită prețului și funcționalității sale:

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Evolio Tabby, tabletă pentru copii”

  1. Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca se pot instala pe aceasta tableta si alte aplicatii, in afara de cele existente? va multumesc mult!

  2. Accesezi aplicația cu iconiță în formă de plasă (cu butonul „play” pe ea) sau site-ul play.google.com, iar de acolo poți instala cam orice aplicație (unele sunt pe bani, altele sunt gratuite).

  3. buna seara cum pot sa resetez si evolio tabby iam pus parola la ( parental control ) i nu mai stiu parola cum pot sa rezolv sa o recuperez sau sa resetez parola ?

  4. cum fac cu prostia asta de parola?am cumparact tableta second hand si nu pot face nimic cu ea.de ce nu au facut una normala?cu meniu obijnuit???

Comentariile sunt închise.