≡ Meniu

Evolio Tabby, tabletă pentru copii

Tableta Evolio Tabby e prima tabletă românească dedicată copiilor. E evident că se adresează copiilor datorită numelui său – Tabby. Vine cu Android 4.0 care are suport flash și destule caracteristici folositoare. Alături de acesta sunt oferite și o mulțime de aplicații educative și distractive (circa 12 aplicații PitiClic și Kidsopia) pentru cei mici. Bineînțeles e disponibilă și funcția control parental care e esențial pentru un gadget dedicat copiilor. Construcția sa e una robsută care e rezistentă la șocuri, de aceea are și 465 grame. Cât despre preț, e unul atractiv iar dacă nu vă permiteți un iPad Mini, acesta e soluția. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din față

Spatele

Spatele

Specificații tehnice

Procesor său e unul de 1GHz care e suficient pentru un sistem de operare Android. E vorba de un Cortex A13 care e însoțit de cel grafic Mali 400. Ecranul multi-touch e unul de 7 inci cu rezoluție de 800 cu 480 pixeli. Puteți reda filme pe acesta fără nici o problemă în special dacă sunt în format 480p. Melodiile. cărțile și filmele pot fi stocate pe un card deoarece memoria internă e de maxim 4GB din care jumătate e ocupată de Android. Memoria RAM de 512 MB e suficientă pentru aplicațiile mai simple și în special că unui copil nu-i trebuie multitasking :).

Dotările sale sunt: difuzorul, cameră de 2 MP, card reader, suport media avansat oferit de Android 4.0 și ieșire audio pentru căști. Portul mini USB e util pentru transferul datelor în special dacă nu aveți un card reader la PC. Pe partea de tehnologii wireless are Wi-Fi, care e ideală pentru navigare web gratuită (aveți nevoie de un router wireless). Autonomia oferită de bateria sa de 2800 mAh e de 6 ore pentru citit, 4 ore de vizionat filme, 10 ore de ascultat muzică și 3 ore de navigare web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu câteva aplicații educative, autonomie decentă, robustă, rezoluție de telefon (veți găsi multe aplicații compatibile), suport flash (nu l-ar fi avut dacă ar fi venit cu Android 4.1), control parental și procesor de 1 GHz.

Minusuri: difuzorul nu e chiar așa de puternic – 0,7 W.

Concluzie

Acest Evolio Tabby poate fi cadoul ideal pentru cei mici deoarece e rezistent la abuzuri, oferă un alt fel de interacțiune și aplicații corespuzătoare. Dacă nu vă prea pricepeți în alegerea cadoului potrivit, acest model ar putea fi acel model căutat. A fost lansat anul acesta și cu siguranță va avea succes pe piața din România datorită prețului și funcționalității sale:

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Asan Nicoleta

  Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca se pot instala pe aceasta tableta si alte aplicatii, in afara de cele existente? va multumesc mult!

 • Scorpyo

  Accesezi aplicația cu iconiță în formă de plasă (cu butonul „play” pe ea) sau site-ul play.google.com, iar de acolo poți instala cam orice aplicație (unele sunt pe bani, altele sunt gratuite).

 • cristian

  buna seara cum pot sa resetez si evolio tabby iam pus parola la ( parental control ) i nu mai stiu parola cum pot sa rezolv sa o recuperez sau sa resetez parola ?

 • marius

  cum fac cu prostia asta de parola?am cumparact tableta second hand si nu pot face nimic cu ea.de ce nu au facut una normala?cu meniu obijnuit???

Lasă un comentariu