Evolio Quattro HD, tabletă ieftină cu Quad Core

Tableta Evolio Quattro HD e una dintre cele mai puternice tablete în acest buget însă tot nu poate concura cu cele de la producători mai cunoscuți. Spun asta deoarece pe partea de autonomie nu excelează. Aceasta se adresează în special copiilor deoarece poate reda jocuri diverse, aplicații și poate naviga pe web. Poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită în special că e pe alb și e compactă. O puteți conecta și la un televizor sau monitor cu acea ieșire HDMI. Nu orice tabletă are Quad Core, dar și un Dual Core e la fel de util. Tabletele de ultimă generație au nevoie de procesoare cu multe nuclee, pe când pe acestea e suficient să aveți un procesor cu 2 nuclee.

Prețul ei e foarte bun în special că e oferită și de un brand foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e un Allwinner A31S cu 4 nuclee și frecvență de 1.2 GHz. Chiar și procesorul grafic e unul corespunzător astfel că poate rula jocuri 3D. Ecranul de 7 inci e unul bun deoarece unghiurile de vizibilitate sunt bune (de la panoul IPS) și rezoluția sa e una 600p. Pe partea de memorie are 512 MB RAM și spațiu de stocare de 8GB.

Ca și dotări are: o cameră web frontală, slot pentru carduri (de până la 32GB), suport media avansat, WiFi și o baterie de 2700 mAh. Un card de memorie de 8GB e satisfăcător în special dacă vreți să țineți muzică, niște filme și poze pe el. Nu poate fi folosit precum un sistem de navigație deoarece nu are GPS.

Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean dar tot nu e ultima versiune. Diferențe mari nu sunt într ultimele versiuni, doar KitKat aduce multe caracteristici noi.

Plusuri: performanțe decente, Android 4.2, HDMI de tip mini, 8 GB spațiu de stocare, ecran IPS etc.
Minusuri: baterie mică.

Evolio Quattro HD nu excelează la toate capitolele dar nici nu veți găsi una în acest preț care să o facă. Autonomia poate fi suficientă pentru a vă juca un joc sau pentru a citi, dar nu e genul de tabletă care să o luați la serviciu ori în excursie. Tablete cu autonomie mai mare costă mai mult și au dotări mai bune.

Lasă un comentariu