Evolio Quadra, tabletă ieftină cu Quad Core

Tableta Evolio Quadra e o tabletă destul de interesantă dacă ținem cont de dotări și prețul ei. Pe scurt, oferă ecran IPS HD de 10.1 inci, spațiu de stocare suficient, un sistem de operare destul de nou și procesor cu patru nuclee. Arată destul de bine și pe alb și poate fi o alegere mai bună decât o tabletă cu un procesor Single Core, deoarece plusul de performanță se va simți. Nu sunt multe astfel de tablete, dar pe parcurs vor exista mai multe variante similare. Dacă aveți nevoie de conectivitate 3G, e nevoie de acel dongle special. Acel modem l-am menționat mai jos și se pare că suportă doar acel model. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată cam ca oricare altă tabletă, însă aceasta are un aspect mai lat decât cm sunt cele de la Apple. Astfel puteți viziona filme în mod peisaj fără probleme dar și jocuri parcă sunt mai ușor de jucat.

Din față
Din față
În jocuri
În jocuri

Specificații tehnice

Procesorul Cortex A9 de 1.2 GHz e unul performant datorită celor patru nuclee. Sistemul de operare și așa e destul de fluent, dar cu acel procesor aplicațiile pornesc instantaneu. Ecranul de 10.1 inci e însoțit de un panou Super IPS care oferă unghiuri excelente iar rezoluția e una HD. Deci are un ecran super căruia nu am ce să-i reproșez. Memoria RAM e de 1GB și e suficientă pentru actualele aplicații. Cât despre memoria internă, ea e de 16GB și de aceea nu card de memorie nu mai e obligatoriu.

Pe partea de multimedia are: o cameră web, o cameră foto, slot pentru card, suport pentru diferite formate media, suport pentru gongle și ieșire audio. Ca și porturi are și micro SUB. Din păcate nu are ieșire HDMI care v-ar fi oferit posibilitatea conectării ei la un TV sau monitor. Autonomia oferite e bună pentru o baterie de 5400 mAh. Bineînțeles, trebuie ținut cont și cât costă tableta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor foarte performant, autonomie satisfăcătoare, spațiu de stocare generos, suport modem 3G (Huawei E1750), Android 4.1 și prețul destul de atractiv.

Minusuri: nu suportă multe modemuri.

Concluzie

Acest Evolio Quadra e un gadget bun pentru cei care vor portabilitate și acces la web fără cabluri. Am pus și o prezentare destul de interesantă a acestei tablete noi de la Evolio și cu siguranță nu sunt multe tablete care pot concura cu asta, la un așa buget.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Evolio Quadra, tabletă ieftină cu Quad Core”

Comentariile sunt închise.