Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Evolio Preciso

Acest sistem de navigație Evolio Preciso cu harta Full Europe (adică cu harta întreagă a Europei) e unul dintre cele mai performante și accesibile sisteme de navigație de pe piață. Spun asta pentru că are noul procesor pentru GPS-uri – Mstar MSB2521 de 500 MHz. Acesta va calcula ruta în timp recomand (circa 3 secunde), indiferent care e ea. Poate fi considerat ca varianta mai mare a lui Mini care are ecran de 4.3 inci. Spre deosebire de acela, Preciso 5″ nu vine în varianta doar cu harta României, dar având în vedere că acesta are harta completă a Europei (44 de țări printre care se află și România), ce mai contează. Cu acesta nu trebuie să vă faceți griji de cât de actualizate sunt hărțile deoarece vine cu hărți din 2012 și timp de 12 luni puteți să le actualizați gratuit prin iMap. Deasemenea, veți benefici și de ghiduri de călătorie pentru unele țări, căutare de tip Google (acceptă greșeli de tastare, abrevieri și oferă sugestii). Evolio Preciso 5 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, procesorul său e unul nou și foarte performant Mstar MSB 2521 de 500 MHz. Acesta nu poate fi găsit încă pe alte GPS-uri, dar să sperăm că și alți producător vor opta cel puțin pentru acesta. Memoria ROM a sa e de 4GB și poate fi mărită cu un card SD de maxim 8 GB. Pe partea de memorie RAM stă foarte bine cu 128 MB.

Ecranul său de 5 inci e unul tactil cu rezoluție WVGA – 480 cu 272 pixeli. Vine cu port mini USB pentru a vă conecta GPS-ul la PC și să puteți actualiza hărțile când doriți. Probabil cel mai mare avantaj oferit de acesta ar fi interfața multimedia care vă permită să vizionați fotografii, filme și să redați muzică. E însoțit atât de un difuzor de 1.5 W cât și de o ieșire audio pentru căști. Are chiar și funcție de eBook însă citește doar fișiere în format txt de maxim 2MB. Autonomie oferită de bateria Li-Pol de 1350 mAh e una tipică adică ca și la restul modelelor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îl consider accesibil pentru dotările și funcțiile sale, interfața multimedia, actualizări gratuite timp de 1 an, meniul ușor de folosit, căutare de tip Google și ecran de 5 inci.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest GPS numit Evolio Preciso e recomandarea mea pentru cei care călătoresc des prin străinătate sau cei care plănuiesc o călătorie prin Europei.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai S

    Eu am un Evolio din 2008 cu harta Full Europe din 2007. Pot sa ii mai fac UPDATE sau nu se mai merita???

  • razvan

    Indiferent cat de bine arata pe foaie oricare din produsele evolio , nu va lasati pacaliti , am luat un evolio happy si a intrat in service de 6 ori in 2 luni , calitatea pieselor folosite este una foarte proasta , cel putin la telefoane . Nu sunt singurul si nici nu voi fi ultimul , documentativa foarte bine inainte de a cumpara. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant trebuie doar sa dati un simplu search pe google .

Lasă un comentariu