Evolio Preciso HD, sistem navigație

Evolio Preciso HD e un sistem de navigație foarte bun care vine cu un ecran mare de 5 inci cu o rezoluție aproape HD și cu diferite configurații. Astfel, în momentul de față vine cu harta Full Europe sau fără hartă, iar dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E un GPS auto, însă nu văd de ce nu ar putea fi utilizat și în mod pieton. Eu l-aș recomanda în special acelora care nu au mai avut un astfel de aparat și nu prea știu cum se folosește așa ceva deoarece e foarte ușor de utilizat.

Poze

Aspectul exterior e identic cu cel al Evolio Preciso 5, dar și cu cel al altor modele Evolio din această perioadă. Se poate vedea că e un model de culoare neagră cu un ecran mediu ca dimensiuni și din această cauză nu o să încurce vizibilitatea în timp ce conduceți. Mai multe detalii se pot vedea din imaginea alăturată.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Nu e un aparat complicat, iar acest lucru poate fi remarcat și din caracteristicile sale tehnice. Vine cu un procesor Mstar 2521 de 500 MHz și memorie RAM de 128 de mega care asigură stabilitatea GPS-ului. Memoria internă e de doar 4GB, ca la majoritatea acestor aparate, dar poate fi mărită cu un card de 8 giga.
Sistemul de operare care-l găsim pe acest dispozitiv e MS Windows CE și e un OS prezent pe 90% din GPS-uri care asigură extensibilitatea cu hărți și diferite aplicații. Softul e așa de inteligent încât aparatul poate fi utilizat fără probleme și pe post de player… putând reda orice fișier media.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul din preț și calitate e foarte bun, iar dacă prețul vi se pare mare atunci puteți achiziționa modelul fără hartă care e pe jumătate ca valoare însă dacă nu le prea aveți cu tehnologia atunci vă recomand să nu cumpărați un model fără hartă preinstalată; vine cu conectivitatea necesară legării la PC, adică cu port USB.
Contra: nu (mai) e disponibilă o versiune doar cu hartă României.

Concluzie

Dacă te interesează un personal navigation device bun atunci un model românesc ar fi recomandarea mea. Vine la un preț mic, iar datorită calității sale e în topul vânzărilor peste modele de la Mio sau North Cross. Utilizarea e foarte ușoară, însă vă recomand modelul cu hartă.

Te-ar mai putea interesa