Evolio Onyx, telefon Dual SIM

Dacă ai un buget undeva pe la 400 lei și vrei un telefon inteligent capabil, dar care să arate bine atunci eu îți recomand acest Evolio Onyx. E un telefon care suportă două cartele (e dual SIM), are procesor dual core și un ecran OLED decent cu diagonala de 4 inci.
Deci, e telefonul perfect pentru cineva interesant de o soluție inteligentă cu Android 4.2 și suport radio FM.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un telefon sub brand românesc care nu doar arată bine, ci are niște specificații ok… după cum se poate vedea de mai sus.
Am pus și o imagine alături așa încât să poți vedea cum se prezintă acest telefon și că oarecum e o clonă după iPhone, oarecum.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care te interesează sunt ecranul de 4 inci cu rezoluție 640×320 pixeli, procesorul dual core (Mediatek MT6572) și memoria RAM de 512 mega. Pe partea de stocare beneficiază de 4 giga, din care doar vreun giga e utilizabil deoarece restul sunt folosiți de sistemul de operare și de programele preinstalate. La capitolul soft are Android 4.2, un sistem de operare stabil, dar mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi fost vorba despre 4.4… probabil că la un moment dat o să ofere update (actualizări).

Lucrurile pozitive sunt prețul foarte mic, aspectul plăcut, incredibilul raport între preț și calitate, camera principală de 5 megapixeli cu bliț, suportul Skype grație camerei frontale.
Din păcate sunt și lucruri care nu-mi plac, adică rezoluția care e cam mică și că sistemul de operare nu e KitKat.

Concluzia mea legată de acest model e că arată foarte bine și poate face față cu brio tuturor solicitărilor. Chiar dacă are doar 512 mega o să vedeți că e sprinten, iar majoritatea jocurilor vor rula bine. Să vedem dacă cei de la Evolio vor scoate și mai multe telefoane de genul acestuia pentru că sunt sigur că mulți sunt interesați. Eu prefer Evolio Happy pe partea de design, dar și de specificații.

Un comentariu la „Evolio Onyx, telefon Dual SIM”

  1. In opinia mea specificatiile sunt bune… nici nu ai nevoie de mai mult dar mi-ar fi placut mai mult daca ar fi aratat ca Happy insa fara acele trei butoane.
    Eu tot o să merg cu Onix pentru că e ieftin și seamana destul de mult cu modele Apple.

Lasă un comentariu