Evolio Neura WiFi

Dacă sunteți în căutarea unei tablete PC de dimensiuni mari la un preț imbatabil, puteți opta pentru tableta Evolio Neura WiFi 16GB care vine cu procesor Tegra 2 Dual Core, spațiu de stocare generos, un ecran de 9.7 inci și Android 2.2 Froyo. Mulți spun că tableta Evolio Neura este un „iPad Killer”, și nu-i pot contrazice deoarece dimensiunile cu aceleași iar configurația este mai bună decât a tabletei iPad 1. Pe partea de design, nu este mai reușită decât iPad-ul deoarece este mai groasă și mai grea. În rest este un gadget foarte bun produs în România sub numele Evolio, producător care realizează tot feluri de gadgeturi foarte bune cum este și această tabletă.

Dacă avea un Honeycomb, probabil că putea concura cu alte tablete din aceeași categorie (ecran de aproximativ 10 inci). Nu prea poți compara un sistem de operare de la Google cu unul de la Apple, deoarece fiecare oferă avantaje și dezavantaje diferite. Tableta Evolio Neura WiFi de 16GB este o alternativă mai ieftină la modelul Evolio Neura 3G care are același spațiu de stocare și oferă posibilitatea de a te conecta la internet oriunde te-ai afla cu ajutorul modelului 3G incorporat. Evolio Neura WiFi are un preț bun Vezi prețul special de azi », deci este cea mai ieftină tabletă din categoria 10 inci. Poate fi folosită pe post de ramă foto digitală deoarece are suport de sprijin sau când navigați pe web o puteți pune pe masă pentru o utilizare mai confortabilă.

Poze

În picioare
Spatele

Specificații tehnice

Procesorul este unul Tegra 2 de tip Dual Core de 1 GHz din familia Tegra a cunoscutului producător de plăci video nVIDIA. Acesta e cel mai tare procesor de pe piață la ora actuală pentru telefoane și tablete. Ecranul este unul de tip IPS cu diagonală de 9.7 inci (rezoluție 1024 cu 768 pixeli) și aspect 4 pe 3. Acest display este unul tactil capabil multi-touch. Capacitatea memoriei RAM este de 512 MB de tip DDR2.

Spațiul de stocare este unul de tip flash SSD de 16GB și poate fi upgradată până la 32 de giga cu un card de tip microSD. Pe partea de multimedia vine cu două difuzoare stereo de 1 W fiecare, cititor de carduri, cameră web adică frontală de 1.3 MP. La capitolul porturi și comunicații Evolio Neura WiFi are un miniUSB 2.0, USB 2.0, ieșire audio cu mufă 3.5 mm pentru căști, bluetooth v2.1 cu EDR și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Autonomia acestei tablete este undeva la 10 ore de citit, 7 ore de vizionare filme și 8 ore de internet prin Wi-Fi. Deci are o autonomie comparabilă cu cea a unui iPad. Procesorul este mai bun decât a unui iPad, plus că oferă o grafică excepțională în jocuri și o viteză de navigare excelentă. Ca și caracterisitici speciale are senzor G, port pentru stație de andocare, suport Adobe Flash 10.3, senzor de lumină, unghi larg pentru vizionare, microfon integrat și poate reda filme Full HD datorită procesorului Tegra 2. Vine cu multe aplicații, majoritatea oferite de Google, câteva pentru cei pasionați de citit (eBooks) și pentru cei care se uită și la televizor (TV interactiv).

Ca minusuri, ar fi greutatea de 760 de grame și sistemul de operare 2.2 Froyo. Dar acest sistem de operare după cum vedeția reo interfață asemănătoare cu cea a versiunii Honeycomb. Pentru conectarea tabletei la un ecran mai mare cu intrare HDMI, aveți nevoie de o stație de andocare care vine cu mufă RJ-45 (LAN) și ieșire HDMI.

Concluzie

Dacă nu v-ați decis încă ce tabletă să vă luați pentru navigare web și dacă se poate să fie și ieftină atunci alegeți tableta Evolio Neura WiFi 16GB deoarece ecranul de tip 4 pe 3 ore oferă o experiență de navigare web mai bună decât restul tabletelor cu ecrane de tip wide.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Evolio Neura WiFi”

  1. Pretul e foarte accesibil tinand cont ca este una dintre cele mai performante tablete ale momentului. Insa, ma deranjeaza destul de mult ca nu are ultima versiune de Android pentru tablete…

  2. Vine cu Android 2, dar are o interfață special optimizată pentru tablete. Nu e Honeycomb, dar e tot Android.

  3. era totul superb si eram pragtit sa o iau pana cand am ajuns la partea cu „ecran capacitiv”. ahh nu mersi.deci spre ecran capacitiv nu ma mai intorc nici sa coste 100 lei tableta.pacat de acest efort si de configuratie cand oferi o interfata touch de 2 lei. chiar si in videoclip am vazut vreo 2-3 rateuri la touchscreen. nu multumesc. 1200-1300 cat e , prea multi pentru nervii care o sa-i ai cu capacitivul.

  4. Daniel ! Gresesti cumplit. Toate tabletele performante, multitouch au ecranul capacitiv. Faci o mare confuzie cu ecranul rezistiv care este mai de proasta calitate si nu mermite multitouch.

Comentariile sunt închise.