Evolio N550 Full Europe

Dacă te interesează un GPS ieftin și made in România atunci ar trebui să arunci un ochi asupra detaliilor tehnice ale sistemului de navigație Evolio N550 care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Îl recomandă prețul, specificațiile tehnice (ecran de 5 inci), conectivitatea avansată (bluetooth, USB etc) și multe altele. E mai bun spre deosebire de Evolio E470, dar are şi un preţ ceva mai mare.

Poze

Montat în mașină

Specificaţii tehnice

GPS-ul Evolio N550 vine cu un procesor Centrality Atlas V care are o frecvență de 500 și ceva de megaherți. Are un slot de memorie microSDH și flash ROM de 4 giga, iar memoria RAM e de 64 128 de mega. Ecranul este unul de 5 inci de 480 pe 272 pixeli (o diagonală ca la GPS-urile premium), iar pe partea de conectivitate are USB, bluetooth și jack pentru căști. Pe partea de software are harta întregii Europe, EvoMap 2011 și Windows CE NET versiunea 6. Bateria e de 1250 mAh și e de tip Litiu Ion. Astfel va asigura o autonomie decentă. Pe partea de multimedia are difuzor și oferă posibilitatea redării de clipuri și a vizualizării de imagini. Find un GPS destinat românilor are meniu și ghidare în limba noastră. Ca niște caracteristici speciale ar trebui menționat faptul că poate citi eBook-uri și are 64 de canale GPS.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e ieftin, are dotări premium și vine cu harta întregii Europe din 2011.
Contra: nu am obiecții față de acest GPS sau mai exact față de achiziția lui.

Preţuri

469 lei este un preț aproximativ pentru acest sistem de navigare și din câte am văyut este cel mai bun și mic preț. Ziceam în primul paragraf că e făcut de români și probabil că asta e parțial adevărat. Mă gândesc că proiectarea s-a făcut în țară, iar asamblarea în zone unde mâna de lucru e mai ieftină. Acest lucru e practicat de orice costructor sau fabricant de aparate de navigație. N-am mai scris despre GPS-uri de la Evolio (doar despre Evolio E470), dar am scris despre câteva modele de la Navigon și unul similar ar fi Navigon 70 Plus. Are cam aceleași detalii tehnice, dar e puțin mai scump.

Concluzie

Sistemul de navigație Evolio N550 Full Europe este pentru cei care vor un GPS cu toate opțiunile la un preț modic (datorită faptului că e făcut de români). Fiind făcut de români mă gândesc că e un GPS cu priză la români deoarece nouă ne place să fim patrioți și să cumpărăm lucruri făcute în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Evolio N550 Full Europe”

Comentariile sunt închise.