Evolio Mondo HD, tabletă de 7 inci

Evolio Mondo HD e o tabletă portabilă și e evident deoarece are un ecran de 7 inci, iar un gadget cu un astfel de ecran nu poate fi prea mare. Nu e o tabletă prea scumpă deci și performanțele și dotările ei sunt limitate. Totuși are un procesor cu două nuclee, destul spațiu, memorie RAM și Android Jelly Bean. Autonomia unui astfel de gadget nu e prea mare ținând cont și cât costă, dar impresionează comparativ cu un laptop – până la 5 ore. Nu o puteți folosi cam pentru orice de aceea nici autonomia nu va fi afectată. Doar când redați clipuri ori vă jucați poate să scadă (când solicitați configurația).

E mult mai ieftin decât un smartphone sau un mini laptop, dar nu are 3G sau un sistem de operare Windows. Deci nu e chiar o alternativă la acele dispozitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul de 1GHz e un Dual Core cu procesor grafic bun. Deci veți putea juca jocurile favorite fără probleme însă există și jocuri care cer mai multe resurse hardware. Ecranul de 7 inci e unul de tip 600p, deci nu e chiar HD dar nu e nici pe departe.

1 GB de RAM mi se pare suficient și chiar memoria internă e decentă, dar pentru cei care vor să instaleze mai multe aplicații și jocuri, le recomand un car de memorie. Unul de 8 sau 16 GB e suficient dar suportă până la 32 GB. E dotată cu o cameră web bună pentru video convorbiri iar pentru jocuri are Mali 400 MP2.

Pe partea de comunicații are bluetooth și WiFi, dar pentru cei care vor și 3G, puteți alege un modem extern (conectat prin cablu OTG). versiunea de Android e 4.2 numită Jelly Bean.

Plusuri: e portabilă, funcțională, performantă, are un software destul de nou și poate fi utilă când plecați de acasă.
Minusuri: nu are la acest preț.

Cu Evolio Mondo HD veți face o alegere bună deoarece are tot ce-i trebuie în acest preț și puteți opta pentru un stand dacă vă place să scrieți cu ambele mâini și să aveți ecranul poziționat precum unul de laptop (înclinat).

Te-ar mai putea interesa