Evolio Mondo 3G, tabletă ieftină

Tableta Evolio Mondo 3G e o tabletă reușită în acel buget și e evident că are 3G din numele său. Nu e o tabletă high-end, dar pot spune că în acest preț oferă performanțe decente. Pentru multe tablete, conectivitatea 3G e un plus deoarece nu veți avea oriunde un hotspot. De aceea e nevoie de o cartelă SIM și acea cartelă să aibă o opțiune de net. Tabletele au fost concepute pentru a naviga pe web oriunde ați fi și sunt mai portabile decât un laptop, plus că nu mai e nevoie de o tastatură fizică. Designul e plăcut și se poate observa că ecranl are același format. Există tablete ceva mai mari dar cu un ecran 4 pe 3.

Aceasta fiind de 7 inci, e mai ușoară dar și dotările sunt corespunzătoare. Există tablete de 7 inci foarte performante dar și scumpe. Depinde de ce aveți nevoie și cât sunteți dispuși să dați un astfel de gadget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Pe partea de configurație are un procesor Dual Core de 1.3 GHz iar placa video e Mali 400. Acesta e suficient de bun pentru multe jocuri și aplicații. ecranul nu e foarte mare, motiv pentru care nici greutatea ei nu e prea mare. Un ecran de 7 inci are o rezoluție interioară altor tablete mari iar la aceasta e de 1024 cu 600 pixeli.

Memoria RAM e una de 1GB DDR3 și cam așa e la mare parte din tablete. Spațiul intern e de 8GB dar nu veți dispune de atâta, deoarece sistemul e instalat pe aceeași memorie. Dotările unei tablete sunt destul de bune dacă ținem cont de dimensiuni. Pe partea de comunicații are 3G, WiFi și bluetooth. Pentru cei care nu au un sistem de navigație, această tabletă poate fi folosită ca și unul, deoarece are GPS și un program de navigare e necesar (dacă nu vreți să folosiți din trafic de net).

Plusuri: are configurația standard, suportă destul de multe fișiere media, GPS, bluetooth și autonomie satisfăcătoare.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Evolio Mondo 3G nu excelează chiar la toate capitolele dar impresionează la un astfel de preț. O tabletă ca și aceasta se adresează oricui

Te-ar mai putea interesa