Evolio Mini, sistem navigație harta România

Evolio Mini e disponibil în două configurații, adică cu harta România și cu harta Full Europe. Din păcate nu e disponibilă o variantă fără hartă, însă e mai bine așa deoarece instalarea hărții nu e prea ușoară pentru persoanele non-IT. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani nu cred că are prea puține dotări. GPS-ul se laudă cu dotări cum ar fi un procesor de 500 megaherți, suport pentru card SD de 8GB, ecran senzitiv de 4,3 inci, funcționalitate eBook și o baterie care ține destul de mult.

Poze

Sistemul de navigație Evolio Mini e un aparat care are dimensiuni reduse și arată ca în imaginea de alături. Ecranul e unul de 4,3 inci și are o rezoluție de 480 pe 272 pixeli… normal că are suport senzitiv. Pe acest ecran se vor putea vedea filmulețe și poze deoarece aparatul are un player integrat, iar acest lucru se datorează în principal suportului hardware, dar și software.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Aparatul Evolio Mini are port de tip USB prin care puteți acest PND la un calculator pentru a îl actualiza ori pentru a transfera diferite fișiere pe el. Are funcționalitate de player și poate reda chiar și fișiere *.avi, iar acest lucru se datorează în principal prezenței sistemului de operare mobil Windows.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă deloc mult; e realizat oarecum de români, iar prin achiziționarea unui astfel de aparat stimulați economia românească; fiabilitatea e una bună și garanția e una de 24 de luni care e una foarte bună; greutatea aparatului e una mică de undeva la 130 grame; are capabilitate de a reda fișiere *.txt, deci de a fi folosit pe post de eBook.
Contra: nu există variantă fără hartă care ar fi fost un lucru util persoanelor care sunt familiarizate cu tehnologia.

Concluzie

Dacă vă interesează un sistem pentru navigație ieftin atunci acesta ar fi destul de bun. Cum ziceam, e realizat de români și mie mi-au lăsat o impresie plăcută atât gadgeturile de tip tabletă, eBook cât și GPS-urile lor. Utilizarea aparatului nu e prea complicată deoarece comenzile sunt introduse sub formă de comenzi tactile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Evolio Mini, sistem navigație harta România”

  1. Am cumparat acest ieftin GPS Evolio mini in 2013.
    Am avut probleme cu el de la bun inceput avand urmatoarea eroare: „failed to open file: ui_igo9\common\pedestrian. Bmp”.
    L-am trimis la Bucuresti, cat a fost in garantie, de 4 ori si tot nu am scapat de aceasta eroare.
    Nu recomand la nimeni acest model de gps.
    Recomand sa cheltuiti un pic mai mult pentru un gps fiabil.

Comentariile sunt închise.