Evolio Hi Speed Plus

Evolio Hi Speed Plus e un model românesc care vine în diferite configurații și de aceea e prezent în diferite variante de preț. Astfel poate fi cumpărat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și eu vă recomand să achiziționați un model care să fie cu hartă deoarece cele fără hartă o să vă dea bătăi de cap. Astfel cel mai ieftin model e cel fără hartă și cel mai scump e cel cu harta Europei și cu iGO Primo 2.

Poze

Se poate vedea că nu arată cu mult diferit față de modelul Hi-Speed 5. Ecranul său e unul de 4 inci, mai exact 4,3 inci, și are o rezoluție convențională de 480 pe 272 pixeli care e foarte ok. Normal că pe ecranul GPS-ului pot fi urmărite poze și asta deoarece are Windows CE 6 care e un OS extensibil chiar dacă e mobil.

Cutia
Aparatul

Specificaţii tehnice

Hi Speed Plus vine cu un procesor normal și nu s-ar putea spune că ar impresiona în vreun fel la partea de caracteristici. RAMii sunt 128, iar memoria Flash e de 4 giga, dar se poate extinde cu carduri Micro SD. Există modele care vin cu hartă și altele care vin fără, iar eu vă recomand modelele cu hartă deoarece nu o să vă mai bateți capul prea mult su instalarea softului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată decent; performanțele sunt decente; vine cu ce hartă doriți din moment ce vine în diferite variante de preț; fiabilitatea e una bună deoarece are o garanție standard de 5 ani (rămâne de văzut dacă nu e o greșeală, iar garanția standard să fie de doar 2 ani); are multe canale GPS; vine cu port USB, mai exact mini USB cu care puteți conecta la calculator acest aparat; greutatea aparatului e una mică și de aceea nu o să aveți probleme în a monta aparatul cu ușurință pe bord.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un GPS bun atunci îți recomand acest model deoarece vine în diferite variante de configurare și preț. Nici nu costă prea mult și fiind realizat de români o să susțineți și economia românească. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece meniurile sunt realizate intuitiv, iar ecranul fiind touch o să poată fi utilizat rapid.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Evolio Hi Speed Plus”

  1. Te rog verifica ce scrii, greselile de tastare sunt frecvente si foarte deranjante. Nu am sa fac copy paste caci ai impresia ca cineva o sa-ti fure textul daca folosesc right click pe „site” (desi orice copil ar putea copia continutul fara right click).

    In rest multumesc pt info, si un pic mai detaliata, cu screenshoturi despre aparat deschis, un filmultz orice, sa fie un review la un produs, nu o traducere de pe alte situri … ar fi excelent.

  2. Da, exact asa am gandit si eu, ca tine, cand ai spus ca e fiabil, avand 5 ani garantie. Bullshit, am avut „norocul” sa prind un lot cu probleme la display (am vazut pe diverse site-uri ca au mai fost si alti norocosi) si la o saptamana de la achizitie s-a stricat display. L-am trimis la service si mi s-a raspuns sec – soc mecanic, display spart, pierde garantia. Precizez: singurul soc aplicat a fost folosirea normala a stylus-ului din dotare. Am vazut ca apare o linie albastra pe acolo unde marcasem cu stylus-ul, de parca avea pasta, dupa care au aparut niste linii orizontale. Pe langa faptul ca am pierdut garantia, cand s-a intors din service era total inutilizabil, ecranul fiind in totalitate aproape negru. In concluzie nu recomand la nimeni!

Comentariile sunt închise.