Evolio Hi-Speed 5

Sistemul de navigaţie Evolio Hi-Speed 5 cu harta Full Europe e cel mai nou GPS de la Evolio şi probabil unul dintre cele mai performante de pe piaţă. Eu îl recomand în special datorită performanţelor şi datorită softului iGO Primo. Platforma hardware e reprezentată de procesorul bun Atlas 5 de 500 megaherţi, memoria RAM de 128 mega şi flashul de 4 giga. Interfaţa iGO e una dintre cele mai populare interfeţe pentru GPS-uri şi acum e şi pe GPS-urile româneşti de la Evolio.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Aparatul

Specificaţii tehnice

Evolio Hi-Speed 5 are un procesor Sirf Atlas V de 533 megaherţi şi pe partea de memorie stă destul de bine deoarece suportă carduri MicroSD de până la 16 giga.
Ecranul e un TFT cu suport touch de 5 inci şi cu o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli.
Pe partea de conexiuni stă decent deoarece are USB.

Sistemul de operare al PND-ului e Windows CE NET versiunea 6, iar programul de navigaţie e iGO Primo. Multă lume crede că iGO e OS-ul dar nu e aşa.
Bateria ţine undeva la două ore jumătate datorită faptului că o capacitate de 1250 mAh.
Deoarece are un sistem de operare avansat acest personal navigation device poate fi folosit şi pe post de player care poate reda fişiere audio, video şi poze.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, preţul nu e mare, are USB și vine cu iGO.
Contra: o rezoluţie a ecranului mai mare cred că era interesantă.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul de 314 lei e unul aproximativ şi depinde de oferta magazinelor şi stocurile furnizorilor, dar şi dacă avea un preţ de 1000 de lei probabil că nu era prea mult din moment ce are procesor performant şi programul iGo.

Alternative

Hi-Speed 4 e ceva puţin mai ieftin pentru cei care nu vor neparat un sistem de navigaţie aşa de capabil.

Concluzie

Per ansamblu e la fel de capabil ca restul PND-urilor făcute de străini, dar e făcut de români şi asta înseamnă că ne costă mai puţin. Mi-aş fi dorit să pun un clip să vedeţi cum arată, dar nu am găsit niciunul şi aşa că am să pun unul să vedeţi cum e interfaţa iGO.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Evolio Hi-Speed 5”

Comentariile sunt închise.