Evolio Hi-Speed 4

Sistemul de navigaţie Evolio Hi-Speed 4 cu harta Full Europa e destul de similar modelului Hi-Speed 5, iar singura diferenţă ar fi faptul că are ecran de 4 inci… mai exact 4,3 inci. Ca şi modelul de 5 ţoli e recomandat de performanţa sa (asigurată de procesorul dual core, flashul nand de 4 giga şi cei 128 de mega), softul nou (Windows CE 6 cu interfaţa iGO Primo), preţul modic şi de faptul că e Made in Romania (făcut de români). Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Cutia

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Nu am să precizez prea multe detalii tehnice, ci doar ce e mai important.
Aparatul este destul de performant datorită procesorului cu două nuclee, celor 128 MB RAM şi memoriei interne de 4 giga. Această memorie poate fi extinsă cu carduri de până la 16 giga care pot fi doar de tip MicroSD.
Ecranul, după cum am precizat, are o dimensiune de 4,3 şi are 65 mii de culori. Are o rezoluţie standard (dacă pot spune aşa) de 480 pe 272 pixeli şi are suport senzitiv.
Poate fi folosit şi pe post de player, greutatea e de sub 200 grame, iar bateria ţine undeva la 2,5 ore ceea ce zic că e suficient. Datorită sistemului de operare avansat puteţi să folosiţi aparatul şi pe post de eBook Reader, nu doar ca player multimedia.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are bluetooth şi USB, ecranul are suport touch şi are software nou.
Contra: ecranul e cam mic şi de aceea vă recomand alături şi unul model de 5 inch.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Are un preţ care se învârte în jurul sumei de 699 lei şi nu cred că e prea mult având în vedere că are programul sau interfaţa iGO care e foarte cunoscută şi apreciată.

Alternative

Hi-Speed 5 cred că l-aş recomanda celor care vor un GPS cu ecran mare de 5 ţoli. Vine exact cu aceleaşi detalii tehnice şi singura diferenţă ar fi dimensiunea ecranului.

Concluzie

Destul de interesant la gadget e faptul că aveţi posibilitatea de a actualiza gratuit timp de 1 an harta României, Ungariei şi Ucrainei.
Încă nu au apărut filmările cu gadgetul din mini review-ul acesta, dar am pus alături un clip cu interfaţa iGo care e aceeaşi pe orice dispozitiv de acest gen. Sper să vă puteţi face o părere despre cum poate fi folosit gadgetul.

P.S.: Chiar dacă e proiectat de români, aparatul arată foarte bine, preţul e mic, iar dotările sunt la fel de impresionante ca la modelele Mio.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu