Evolio Hi-Speed 4

Sistemul de navigaţie Evolio Hi-Speed 4 cu harta Full Europa e destul de similar modelului Hi-Speed 5, iar singura diferenţă ar fi faptul că are ecran de 4 inci… mai exact 4,3 inci. Ca şi modelul de 5 ţoli e recomandat de performanţa sa (asigurată de procesorul dual core, flashul nand de 4 giga şi cei 128 de mega), softul nou (Windows CE 6 cu interfaţa iGO Primo), preţul modic şi de faptul că e Made in Romania (făcut de români). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Aparatul

Specificaţii tehnice

Nu am să precizez prea multe detalii tehnice, ci doar ce e mai important.
Aparatul este destul de performant datorită procesorului cu două nuclee, celor 128 MB RAM şi memoriei interne de 4 giga. Această memorie poate fi extinsă cu carduri de până la 16 giga care pot fi doar de tip MicroSD.
Ecranul, după cum am precizat, are o dimensiune de 4,3 şi are 65 mii de culori. Are o rezoluţie standard (dacă pot spune aşa) de 480 pe 272 pixeli şi are suport senzitiv.
Poate fi folosit şi pe post de player, greutatea e de sub 200 grame, iar bateria ţine undeva la 2,5 ore ceea ce zic că e suficient. Datorită sistemului de operare avansat puteţi să folosiţi aparatul şi pe post de eBook Reader, nu doar ca player multimedia.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are bluetooth şi USB, ecranul are suport touch şi are software nou.
Contra: ecranul e cam mic şi de aceea vă recomand alături şi unul model de 5 inch.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Are un preţ care se învârte în jurul sumei de 699 lei şi nu cred că e prea mult având în vedere că are programul sau interfaţa iGO care e foarte cunoscută şi apreciată.

Alternative

Hi-Speed 5 cred că l-aş recomanda celor care vor un GPS cu ecran mare de 5 ţoli. Vine exact cu aceleaşi detalii tehnice şi singura diferenţă ar fi dimensiunea ecranului.

Concluzie

Destul de interesant la gadget e faptul că aveţi posibilitatea de a actualiza gratuit timp de 1 an harta României, Ungariei şi Ucrainei.
Încă nu au apărut filmările cu gadgetul din mini review-ul acesta, dar am pus alături un clip cu interfaţa iGo care e aceeaşi pe orice dispozitiv de acest gen. Sper să vă puteţi face o părere despre cum poate fi folosit gadgetul.

P.S.: Chiar dacă e proiectat de români, aparatul arată foarte bine, preţul e mic, iar dotările sunt la fel de impresionante ca la modelele Mio.

Te-ar mai putea interesa