Evolio Evotab HD, tabletă ieftină cu Dual Core

Tableta Evolio Evotab HD e un model cu ecran de 7 inci și procesor destul de performant. Aici e vorba de un Dual Core de 1.5 GHz care cu timpul va deveni standard, adică îl vom vedea pe mai multe tablete. Designul e foarte reușit adică e simplu și finisajele sunt plăcute la atingere în special partea din spate. E bine că spatele nu e lucios că ar fi alunecat din mână. Chiar dacă are doar WiFi, puteți conecta un modem USB pri cablu OTG. Având în vedere cât costă și cât de performantă e, nu cred că ar avea rost să alegeți o tabletă mult mai scumpă chiar dacă e de la un producător mai cunoscut. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am pus și două poze cu aceasta și se poate observa că e ușor de folosit datorită formei sale și nu e foarte groasă.

Din față
Din față
În mână
În mână

Specificații tehnice

Display-ul multi-touch are o diagonală de 7 inci iar rezoluția sa e una de 1024 cu 600 pixeli. E suficientă acea rezoluție dacă o comparăm cu cea a unui laptop sau unui monitor. Multitaskingul e bun cu 1GB memorie și memorie internă mi se pare suficientă – 8GB (în caz că mai alegeți și un card). Alături de acel procesor are și un procesor grafi cunoscut – Mali 400.

Ca și dotări are: un difuzor, o cameră web, cameră foto principală, suport media avansat, mini HDMI, ieșire audio și micro USB. Tehnologia wireless devine utilă atunci când aveți un router wireless în apropiere, de aceea e bine să vă luați unul pentru acasă. Autonomia de maxim 6 ore mi se pare foarte bună și suficientă pentru orice tip de utilizator deoarece și așa nu veți putea sta mult pe net.

E ușoară pentru un model de 7 inci și astfel poate fi ținută ușor într-o mână. Un preț mai mic presupune că tableta nu va primi multe upgrade-uri software dar 4.1 Jelly Bean e suficient.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are sistem de operare destul de nou care îi oferă un browser doar cu suport HTML5, dar plusul de fluiditate e binevenit. Deasemenea e genul de tabletă pe care puteți juca orice și viziona filme, dar să nu uităm pentru ce a fost concepută – navigare web fără fir.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest model numit Evolio Evotab HD nu înțeles de ce a primit numele de HD deoarece ecranul nu e HD, însă poate reda conținut HD. O recomand oricui

2 comentarii la „Evolio Evotab HD, tabletă ieftină cu Dual Core”

  1. Buna ziua,
    Doresc sa achizitionez o tableta si nu ma pot decide la model. As dori o parere…care credeti ca ar fi optiunea cea mai buna dintre Evolio Evotab HD si Allview Speed City Superslim ? De ce ( cateva argumente )
    Alte recomandari, care sa fie la fel de accesibile ca pret/calitate ?

    Multumesc anticipat.

  2. Eu o recomand deoarece are porturi de genul micro USB si mini HDMI, ecranul se vede foarte bine, bateria 5 ore la folosire intensa si pentru ca e usoara… motiv pentru care sta bine in mana.

Lasă un comentariu