Evolio EvoTab Fun

Această tabletă Evolio EvoTab Fun 7 e una dintre cele mai ieftine tablete de pe piață. După cum se numește – EvoTab Fun, se adresează utilizatorilor pasionați de jocuri, filme, internet și muzică. Poate fi ținută într-o singură mână datorită ecranului său de 7 inci. Vă puteți bucura de funcționalitatea sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar și de performanțe grafice – Mali 400. Spre deosebire de alte tablete aceasta oferă o autonomie mai mare, procesor Boxchip A10 de 1GHz și 1 GB de RAM. Deci aceasta e un veritabil succesor al actualelor (EvoTab2). Producătorii nu se vor opri aici și să sperăm că pe viitor vom avea la dispoziție chiar și tablete cu procesoare Dual Core. EvoTab Fun are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Tableta

Specificații tehnice

Procesorul de 1GHz e unul Single Core și chiar dacă nu e cel mai grozav, face față cu brio sistemului de operare. Având în vedere că majoritatea tabletelor cunoscute au procesoare mai performante, ar fi ideal pe pe viitoarea tabletă să vedeam o astfel de modificare. Ecranul de 7 inci e unul WVGA de tip multitouch și cu el puteți rula diverse jocuri pentru telefoane mobile. Memoria RAM asigură un multitasking excelent fiind de 1 GB  de tip DDR3.

Spre deosebire de alte tablete ieftine, aceasta are o memorie de 8GB care poate fi upgradată cu un card de memorie de maxim 32GB. Potae reda destul de multe jocuri chiar și cele 3D deoarece procesorul grafic e Mali 400. Acesta vă ajută să redați chiar și conținut în format 1080p, iar pentru că are și ieșire HDMI, tableta devine un media player extern funcțional.

Poate fi utilizată și pentru a citi ziare, reviste sau cărți digitale (ca un eBook Reader). Pe partea de porturi și tehnologii de comunicații are mini USB, HDMI, ieșire audio și WLAN. Bateria sa oferă circa 6-7 de utilizare și diferă în funcție de setări și aplicații. Vine cu încărcător obișnuit, încărcător auto, cablu de date și suport pentru parbriz. Android 4.0 e cel mai interesant sistem de operare de la ora actuală și nu sunt sigur dacă va primi upgrade la 4.1. Jelly Bean.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Android 4 ICS, 1GB de RAM, autonomie mai mare decât a concurenței, ieșire HDMI, transmițător FM, vine cu încărcător auto+suport parbriz (poate fi folosit ca GPS auto) și preț atractiv.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Evolio EvoTab Fun e un gadget portabil și accesibil care trebuie încercat în special dacă nu ați mai avut o tabletă. E o alternativă la un laptop însă nu e ideală pentru utilizare office în special că nu vine cu tastatură. În rest, e foarte ușoară, poate fi folosită ca sistem de navigație (cu programul necesar+hărți) și puteți citi chiar presa cu ajutorul acelei aplicații.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Evolio EvoTab Fun”

  1. Buna seara! Am cumparat tableta ieri si am incercat sa vizionez un AVI cu SRT (cu diacritice). In locul acestora apar scarabetzi. Cum se poate seta subtitrarea cu diacritice ? Multumesc mult !

  2. Foarte buna aceasta tableta deoarece i se poate face root si chiar instala un program de navigatie cum e iGO si mai apoi sa poata fi utilizat pe post de GPS.

Comentariile sunt închise.