Evolio Evotab DUO HD, tabletă 7 inci

Românii de la Evolio au mai scos spre vânzare o minunăție, adică Evolio Evotab DUO HD. Aceasta e o tabletă de 7 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesoru dual core și multă memorie (atât RAM cât și capacitate de stocare). Datorită acestor specificații, dar și a prezenței sistemului Android 4, o să puteți rula orice joc de pe Android Market și să vizionați chiar și clipuri de pe Youtube fără sacadări. Sunt unele tablete care nu suportă Adobe Flash (de exemplu iPad-urile), dar nu e și cazul acesteia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv care nu arată doar bine, ci are și ultimele fițe cum ar fi două camere (din care una e webcam-ul), wireless n, acumulator mare (care face ca bateria să țină undeva la 5 ore) și altele.

Dsipozitivul
Dsipozitivul

Specificațiile sunt excelente deoarece ecranul de 7 inci are rezoluție 1024×600 pixeli (deci aproape HD), 1GB RAM și sistem Android 4.2. Cele două nuclee ale procesorului, memoria RAm și placa video Mali 400 vor face ca jocurile să ruleze fără sacadări. Aceste componente nu sunt bune doar la jocuri, ci și când o să navigați pe Internet deoarece browserele moderne utilizează hardware-ul la maxim.
Beneficiile sistemului Android ar fi prezența extensibilității, adică o să puteți instala multe aplicații și jocuri de pe Google Play.

Lucrurile pozitive la dispozitiv ar fi aspectul, portabilitatea (bateria ține până la 4 ore… acum depinde și cum o folosiți deoarece vă poate ține mai mult sau mai puțin) și performanța (nu contează așa de mult că are două nuclee cât contează că are 1GB memorie RAM, lucru care va face ca navigatul pe ‘net să se facă fără întreruperi).

În rest, acest aparat e unul foarte bun și ieftin în același timp. Dacă vreți să faceți cuiva un cadou mai deosebit atunci poate că această tabletă ar putea fi acel cadou. Poate fi considerată ca fiind o tabletă de familie, iar dacă plănuiți să o cumpărați copiilor dvs. atunci trebuie știut că nu e adecvată copiilor sub 3 ani.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus alături clipul cu el. Se poate vedea că arată tot cam așa precum varianta simplă.

Te-ar mai putea interesa