Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Evolio Evotab 4, tabletă de 7″

Evolio Evotab 4 e o tabletă mică și funcțională chiar dacă e foarte ieftină. Într-un așa buget nu puteți avea cerințe prea mari, deoarece nu sunt multe branduri care oferă așa tablete. E un model low-end care poate fi folosit pentru citit, navigare web, jocuri 2D și vizionare de filme. Pentru a avea o tabletă high-end, e nevoie să scoateți cel puțin încă o dată atâția bani. Designul e diferit față de modelele precedente iar specificații tehnice nu sunt cu mult mai diferite. Apreciez că are un sistem de operare mai nou și mai fluent – 4.1 Jelly Bean, în locul versiunii 4.0.

Nu se compară cu o tabletă de ultimă generație, dar aceasta se adresează celor care nu-și permit cine știe ce tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tableta

Tableta

Procesorul Cortex A9 de 1GHz e destul de ok dar e un Single Core cu performanțe modice. Memoria RAM e suficientă pentru cei care nu au mai avut o tabletă ori un smartphone cu Android – 512MB. Spațiul de stocare e și el ok dar utilizabil e mai puțind de 4GB, de aceea e nevoie de un card de memorie. Nu vă recomand unul mai mare de 8GB deoarece nu veți avea nevoie de unul așa de mare.

Ecranul de 7 inci are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli și e de tip multi touch. Are doar un difuzor și sunt puține tablete cu difuzoare stereo. Are și alte dotări interesante: cameră web, slot pentru carduri cu suport de maxim 32GB, WiFi, ieșire audio și microUSB. Puteți socializa chiar și video cu acea cameră frontală ori să conectați căști/sistem audio la ea.

Greutatea ei e numa de 290 și se datorează baterie care e ceva mai mică. De aceea nici autonomia oferită nu e prea generoasă. Autonomia unei astfel de tablete e undeva la 3-4 ore și ține de cât de solicitată e configurația tabletei.

Plusuri: este ușoară, accesibilă, suportă multe formate media datorită Androidului, suportă carduri de memorie mari și poate fi o consolă portabilă plăcută.
Minusuri: în acest preț nu prea are.

Evolio Evotab 4 e una dintre cele mai ieftine tablete cu Android de pe piață și care o puteți lua dacă nu aveți un gadget pe care să „butonați” atunci când vă plictisiți. Nu are 3G, de aceea e bine să aveți un hotspot or un router wireless în apropiere.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adela

    Eu am avut generatia a treia inainte de acest model si pot spuen ca se vad clar imbunatatirile. Initial am stat putin pe ganduri ca nu eram in clar daca isi merita banii, dar acum nu regret achizitia.

Lasă un comentariu