Evolio Evotab 3G+GPS, tabletă de 7″

Evolio Evotab 3G+GPS e o tabletă nu prea mare dar e destul de dotată. Mă refer la conectivitatea 3G care poate fi destul de utilă atunci cu nu e un hotspot în apropiere, dar prin WiFi viteza de transfer e mai mare. Tablete mai mici nu se mai fabrică dar nici nu cred că va fi nevoie de una mai mică deoarece un ecran mai mare oferă o experiență pe măsură. Designul e simplu dar plăcut în același timp, iar majoritatea tabletelor au un finisaj negru lucios pe partea frontală (deci o puteți confunda cu alte tablete similare).

Prețul e bun pentru un gadget cu 3G, iar dacă căutați un gadget și mai mic, un smartphone e alegerea perfectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1 GHz poate face față și jocurilor 3D. Ecranul de 7 inci e unul splendid deoarece are panou IPS și rezoluție 1024 cu 600 pixeli. Deci ecranul nu e HD dar unghiurile de vizibilitate sunt generoase. Puteți viziona chiar și filme pe acest gadget dar numai când călătoriți deoarece ecranul nu e la fel de mare ca cel al unui laptop ori monitor.

Configurația sa e una decentă, adică memorie de 1GB și spațiu de 8GB. Nu veți avea nevoie de mai mult dacă nu folosiți multe aplicații ori vă jucați cine știe ce jocuri. Sunt tablete cu specificații mai bune dar acelea și costă ceva mai mult. Nu aveți nevoie de mai multă memorie RAM, dar spațiul de stocare poate fi extins cu un card de memorie deoarece toate tabletele au slot pentru card.

Are 2 camere, bluetooth, WiFi, 3G, audio etc. Mi-a plăcut că are funcția de telefon, adică poate fi folosit ca oricare alt telefon doar că e mai mare. Are Android 4.1 Jelly Bean care se mișcă decent și e la fel de eficient ca restul versiunile peste 4.1.

Plusuri: autonomie de 4 ore de utilizare normală, poate fi folosită precum un telefon (un handsfree ar fi util), Android Jelly Bean, difuzoare stereo etc.
Minusuri: nu are HDMI.

Evolio Evotab 3G+GPS poate fi folosită aproape pentru orice deoarece sistemul de operare Android are un suport avansat pentru fișiere, se pot instala aplicații și tableta are o configurație bună. Arată bine iar dacă vă interesează designul, am pus un clip cu această tabletă și se poate vedea și interfața sistemului.

Te-ar mai putea interesa