Evolio E470 Europa

Un GPS pentru cei cu bani mai puţini, deci un GPS ieftin, e acest sistem de navigaţie Evolio E470 (harta Full Europe). Este o variantă mai ieftină a lui Evolio N550 deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest GPS e recomandat de preţul mic, faptul că e de calitate şi deoarece are harta Europei inclusă în pachet.

Poze

Montat în mașină

Specificaţii tehnice

Evolio E470 vine cu un procesor ARM9 de 400 megaherţi şi stă destul de bine pe partea de memorie deoarece are 64 mega de RAM, 8 giga Flash ROM şi memoria poate fi extinsă cu carduri microSD. Ecranul are o diagonală de 4.3 inci şi o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli. Pe partea de conectivitate are doar USB, iar ca software are Windows CE NET 5 (sistem de operare) şi harta Full Europe. Greutatea e de puţin peste 200 grame şi trebuie să mai ştiţi despre Evolio E470 că are şi un difuzor de 2 W prin care se pot auzi indicaţiile GPS-ului. Ca o caracteristică specială a acestui GPS trebuie să ştiţi că e faptul că are 66 de canale de recepţie.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are harta Full Europe,
Contra: nu are bluetooth.

Preţuri

449 lei este un preţ aproximativ pentru acest GPS, dar trebuie să ştiţi că ceva similar (cu componente asemănătoare) de la alţi producători costă cu vreo până la 200 lei mai mult. Dacă sunteţi de părere că acest Evolio e cam slăbuţ atunci vă recomand un Evolio N550 care are aceeaşi hartă Full Europe, dar are Windows CE 6 şi e mai performant pe partea de hardware, dar şi ceva mai dotat (are chiar şi bluetooth).

Concluzie

Dacă vrei un GPS ieftin, de calitate şi făcut de români atunci ar trebui să achiziţionezi sistemul de navigaţie Evolio E470 Europa. Are dotări esenţiale şi nu cred că va da rateuri. Despre hărţile cu care vine acest GPS trebuie să ştiţi că are cele mai noi hărţi ale Europei de Vest şi României şi că are programul iMap pentru a afla unde sunt benzinării, bancomate şi alte puncte de interes. Un alt lucru interesant la acest GPS e faptul că are un consum de energie cu până la 40% mai mic spre deosebire de alte aparate de acest gen. Probabil asta se datorează procesorului ARM (sunt foarte economice şi sunt întâlnite în telefoanele inteligente). Deoarece e un GPS cu consum redus de energie, acest Evolio E470 intră şi în categoria GPS-urilor Eco.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Evolio E470 Europa”

  1. Arata bine ce-i drept dar nu prea gaseste scurtaturile,este testat de mine,eu fiind sofer si cunoscand orasul Bucuresti bine,iar harta nu este actualizata fiind din luna martie 2011.Am fost la un sediu de service cu el si m-au anuntat ca pana la sfarsitul lunii decembrie voi putea descarca harta actualizata din luna septembrie,(cea mai actualizata).Nu-mi place ca ma ocoleste,el avand vreo 7-8 sateliti la dispozitie,deci ar trebui sa te duca pe cel mai scurt drum.

  2. nu stiu de ce imi da niste errori dupa un timp de functionare ?oare nu are memorye destula oare daca pun un card no sa mai dea errori?cand da erroarea trebuie sa -l resetez si dureaza ceva timp pana porneste .VA ROG SA MA AJUTATI/.

  3. NU MAI MERGE gps -ul E 470 in momentul care ii dau navigare scrie CĂUTARE GPS iar GPS scrie cu rosu de unde pană atunci era cu alb şi durează asa cred că şi o zi, iar dacă vrei să-l inchizi şi sari peste cele 14 secunde se blochează şi -l pornesc de la reset

Comentariile sunt închise.