Epson Workforce M200

Epson Workforce M200 e un nou multifuncțional inkjet (cu cerneală) care vine cu un cartuș integrat de cerneală monocromă. În acest fel beneficiați de un aparat care e foarte ușor de încărcat și la care cerneala ține mai mult. În momentul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care pot spune că e unul corect și mai mult ca sigur că în perioada următoare va crește sau scădea deoarece acum se află la precomandă. Da, e o noutate absolută.

Poze

Se poate vedea căe un aparat destul de mare pe culoare neagră care vine cu un panou de comandă destul de complex. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la greutatea sa deoarece cântărește 6 kilograme și astfel o să o puteți deplasa cu ușurință ori de câte ori e nevoie acest lucru.

Panoul
Panoul
Per ansamblu
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

M200 e un model nou de multifuncțional care incorporează mai multe aparate cum ar fi imprimantă, scanner și copiator. Din păcate nu e un model color, ci alb-negru (adică monocrom), dar are o facilitate care trebuie apreciată, adică cartușul este în exteriorul aparatului și poate fi accesat foarte ușor. Poate fi conectat la PC prin USB, iar dacă vreți multifuncționalul pentru un birou atunci trebuie știut că poate fi conectat la rețea.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ușor de încărcat cu tuș; e compatibil cu cele mai noi sisteme de operare printre care se numără chiar și Windows 8; consumul de curent e unul minim de 10W; viteza de printare e excelentă deoarece are posibilitatea de a scoate 34 ppm; garanția standard poate fi mărită până la 3 ani pe bani puțini.
Contra: nu e color; prețul e cam mare; nu are Wi-Fi.

Concluzie

Modelul de față ar putea fi varianta excelentă pentru cei care sunt fani ai kit-urilor refill deoarece cu acest model e foarte ușor să folosești așa ceva. Dacă te interesează mai bine cum arată acest aparat atunci îți recomand preview-ul de alături în care se poate vedea clar că are cartușul în exterior. Din clip se poate observa cât de ușor e procesul de încărcare.

Te-ar mai putea interesa