Epson Workforce M105

Epson Workforce M105 e un aparat de birotică foarte bun deoarece imprimă cu costuri minime, iar procesul de imprimare durează foarte puțin (acest lucru poate fi văzut din preview-ul de la final). Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e cam mare, dar e o imprimantă cu wireless, silențioasă și care e foarte bună pentru printarea pozelor.

Poze

Epson M105 e o imprimată pe gustul meu deoarece e compactă și scoate rapid foile. E de culoare neagră și se poate observa din prima imagine că e un aparat care are un panou de comandă simplu. Asta deoarece e o imprimantă și nu un multifuncțional. Are niște dimensiuni modeste, iar greutatea e de undeva la 3.4 kilograme.

Din față
Din față
Desfăcută
Desfăcută

Specificaţii tehnice

Poate imprima foi format maxim A4 și se poate alimenta cu 100 coli de hârtie. E un aparat foarte economic, din punct de vedere al consumului de curent, dar și de cerneală. Vine cu un sistem integrat de cerneală care face ca dvs. să economisiți mai mulți bani și în funcție de unde o cumpărați aparatul vine cu două tuburi de cerneală. Dacă vă gândiți să folosiți un kit de refill atunci din clipul de la final se poate vedea cât de ușor sunt de folosit.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excepțional, și chiar dacă dați mult pe imprimantă, pe parcurs o să vă recuperați banii deoarece o să investiți puțin în cerneală; chiar dacă are o garanție standard de un an, aceasta poate fi mărită la 3 ani pe puțini bani; beneficiază de wi-fi și din această cauză nu o să fiți nevoiți să conectați imprimanta la calculator prin fir.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Una dintre cele mai tari imprimante de la Epson e Workforce M105, iar principalele sale atuuri sunt consumul mic de cerneală și calitatea imprimării. Nu trebuie trecut neobservat nici faptul că oferă posibilitatea de a conecta wireless un calculator la ea, iar acest lucru e principalul lucru care îl apreciez la un aparat ed birotică. Astfel, poți să ai imprimanta în o altă încăpere și nu ești legat de cabluri sau alte tâmpenii. Pentru a vă face mai bine o părere despre imprimantă vă recomand clipul de alături în care e prezentată și calitatea extraordinară a imprimării.

Un comentariu la „Epson Workforce M105”

Lasă un comentariu