Epson L550

Multifuncționala Epson L550 e una cu tehnologie Inkjet color și e cea mai performantă din seria nouă. E dotată chiar și cu fax, conexiune LAN, poate printa de pe smartphone, ADF, duplex manual etc. Deci e un model 4 în 1 cu funcții de imprimare, scanare, copiere și fax. Dacă nu v- permiteți pe aceasta există modele mult mai ieftine cu caracteristici similare și poate nici nu veți folosiți mufa LAN sau faxul. Poate fi folosit chiar și la locul de muncă deoarece poate fi conectat la mai multe PCuri sau laptopuri. Imprimantele sunt destule bune și ele, iar dacă nu folosiți alte funcții (scanare, copiere, fax), nu văd de ce alegeți acel model. L550 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E destul de compactă având în vedere funcțiile oferite iar cartușele sunt în exterior, pentru a putea fi încărcate mai bine. Încărcarea lor se face cu ajutorul flacoanelor oferite de producător. Nu vă recomand seturi de reîncărcare universale ci doar flacoanele originale, deoarece sunt cele recomandate și sunt foarte ieftine. De exemplu un flacon pe negru e doar 33 de lei și vă oferă posibilitatea să imprimați vreo 600 de pagini, dacă nu chiar și mai mult (depinde de acoperirea paginii).

Așa arată
Așa arată
Cartușele incorporate
Cartușele incorporate

Specificații tehnice

Are ca funcții principale: printare, copiere, scanare și fax. E un model cu format A4, dar poate imprima și alte formate (mai mici). Tehnologia utilizată e Inkjet ca la restul modelor în sau până în acest buget. Viteza de printare diferă în funcție de modul ales (color sau negru), însă pe negru e de 33 ppm. Pe partea de interfață are USB și rețea. Funcția ADF care după cum se și numește, e un alimentator automat de documente pentru copiere. Cât despre funcția duplex, e una manuală adică trebuie să întoarceți voi foile.

O puteți alimenta cu până la 100 de pagini iar pe tava de ieșire nu suportă mai mult de 30 de coli.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu multe funcții, control foarte bun datorită panoului, încărcare ușoară fără a vă murdării, cost redus pentru imprimare, robustă și fiabilă.

Minusuri: nu vine cu duplex automat.

Concluzie

Acest Epson L550 e un multifuncțional fiabil și robust care poate fi văzut în clipul de mai jos. Iar dacă vreți să vă faceți o idee despre el, vă recomand să vizionați clipul postat de mine:

Te-ar mai putea interesa