Epson L355

Multifuncționala Epson L355 e unul dintre cele mai bune modele de pe piață în special dacă vă interesează costul pentru fiecare pagină imprimată. Spre deosebire de celelalte modele din acea serie are tehnologie wireless și un control electronic interesant. Se adresează celor care o vor pentru uz casnic și pentru locul de muncă. Mă refer la faptul că oferă rezultate decente la cost redus. Dacă vreți o calitate mai bună, există modele mai performante și la preț corespunzător. Dacă nu veți folosi scannerul, vă recomand o imprimantă din aceeași serie (cu cartușe incorporate). Însă nu știți când veți avea nevoie de un scanner. Prețul mi se pare corect având în vedere că veți economisi bani deoarece flacoanele sunt foarte ieftine. L355 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos nu se observă că are cartușe integrate șic are sunt poziționate în partea dreaptă. Dar în clipul de jos e prezentată această multifuncțională. Faptul că are cartușe incorporate,atunci când se termină tușul, nu trebuie schimbate acele cartușe ci doar încărcate. Încărcare lor e destul de ieftină având în vedere că e vorba de flacoane și nu set de reîncărcare. Un flacon e undeva la 33 lei și puteți scoate vreo 630 de pagini. Bineînțeles e atât în caz că scoateți pagini cu acoperire 5%.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Poate printa diverse formate însă cel standard e A4. Având în vedere că e un multifuncțional, poate: imprima, copia și scana. E un model cu tehnologie Inkjet, ADF, duplex manual și cu interfață USB/Wireless (depinde ce preferați). Ar fi fost interesant un sistem cu duplex automat în acest buget, adică imprimare pe ambele părți fără a întoarce manual acele pagini. Viteza de printare pe negru e de 33 ppm, iar pe color e de 15 ppm. Puteți să o alimentați cu maxim 100 de pagini iar dacă aveți de gând să le imprimați pe toate, trebuie să știți că tava de ieșiri/output suportă doar 30 de coli.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cost redus pentru flacoane, tehnologie wireless, duplex manual, poate imprima 33 ppm (pe negru), arată bine și ușor de reîncărcat.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Epson L355 e unul multele modele oferite de acest producător, de aceea există alternative destule la acesta în caz că nu aveți nevoie de wireless ori scanner. Prețurile sunt în funcție de dotări și performanțe. Am postat și acel clip cu despachetarea sa de care vă ziceam anterior:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Epson L355”

  1. De unde ai luat cifra de 630 de pagini pe flacon de cerneala? Pe site la epson scrie ceva de 4000…acum ca n-or fi 4000, e una dar pana la 630 e distanta mare. Totusi, sunt 70 ml, adica de cel putin 10 ori mai mult decat intr-un cartus obisnuit care scoate 300 de pagini.

Comentariile sunt închise.