Epson L300

Imprimanta cu jet Epson L300 e un model bun pentru cei care nu folosesc funcția de scanner ori copiator, deci nu au nevoie de un multifuncțional. Există un model numit L110 care arată identic, performanțele sunt mai mici, însă poate printa și pe hârtie fotografică. Deci în funcție de utilitate și buget, puteți face alegerea corectă deoarece acesta e mai accesibil decât acel L110. Există destule alternative la acesta, chiar și multifuncționale care aduc funcția de scanner și copiator. E o serie nouă care promite un cost redus pentru un număr mare de pagini imprimate și deci se adresează studenților sau celor care o vor pentru uz casnic. L300 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă din poza postată mai jos dar și în clipul de la sfârșit că are cartușe integrate în partea dreaptă, care sunt mai la îndemână iar încărcarea lor se poate face doar cu flacoane (Seturi de reîncărcare). Flacoanele sunt mai ieftine iar pentru că noua serie de imprimante de la acest producător vine cu acest tip de cartușe, flacoanele sunt compatibile cu oricare model. De exemplu cu flaconul negru de 33 lei puteți imprima circa 640 de pagini (5% acoperire).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Viteza de printare e destul de importantă atunci când aveți de printat multe pagini. Pe color e undeva la 15 ppm, iar pe negru e de 33 ppm. Rezoluția la printare e una de 5760 dpi care e valabilă atât pentru imprimare color cât ș pentru negru. Chiar dacă poate imprima în format A4, puteți alege și alte formate/dimensiuni: A5, A6, B5, C6, DL etc. Consumabilele acestei imprimante sunt flacoane și nu cartușe. Prețurile lor sunt foarte atractive – 33 lei (indiferent că e color ori negru). Pentru a o folosi aveți nevoie de un sistem de operare Windows ori Mac OS X.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție duplex (manual) – imprimare pe ambele părți, poate printa 33 ppm, reîncărcarea cartușelor e ieftină fie că alegeți negru fie color etc.

Minusuri: e doar imprimantă (nu are scanner și copiator)

Concluzie

Acest Epson L300 e o imprimantă de ultimă generație care oferă multe avantaje însă o multifuncțională oferă un plus de funcționalitate, iar funcția duplex e utilă când imprimați față verso, doar că la acesta e manual și nu automat (adică trebuie să întoarceți manual paginile). Jos am pus acea prezentare de care vă ziceam sus și se poate observa cum se poate încărca imprimanta (fără a vă murdări):

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Epson L300”

Comentariile sunt închise.