Epson L210

Epson L210 e un multifuncțional care va apărea în curând pe piață și trebuie să spun că e pe gustul meu deoarece cu acest aparat o să poți folosi un kit de refill fără nici un stres. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », și cred că e un multifuncțional de vis în condițiile în care se descurcă foarte bine la scanare, imprimare și copiere.

Poze

E un model de culoare neagră ale cărui cartușe sunt ușor accesibile și de aceea reîncărcarea lor nu durează deloc mult. Ca dimensiuni nu e un aparat mare, iar greutatea de 4.4 kilograme demonstrează acest lucru. Din poze nu se văd conexiunile aparatului și de aceea cred că e important să precizez că beneficiază doar de USB și nu are LAN sau wireless, da nu e exclus că apară și o variantă cu porturi de rețea.

Lateralul
Lateralul
Din față
Din față

Specificaţii tehnice

L210 e un multifuncțional de tip color care imprimă destul de rapid chiar și poze. Poate imprima maxim A4 cu o viteză de undeva la 15 ppm… acum depinde de ce imprimați. Acest echipament e compatibil cu orice sistem de operare, dar cel mai bine ar fi să-l folosiți alături de Windows și Mac OS X.

Păreri pro şi contra

Pro: garanție e de 1 an, dar poate fi mărită la 3 ani pe bani puțini; vine de la un brand de renume care e foarte cunoscut și apreciat nu domeniul foto-birotică; vine cu un cartuș de cerneală special care este complet integrat în imprimantă; e foarte ușor de utilizat deoarece are un panou de comandă simplu, iar dacă nu vreți să-l utilizați atunci puteți opera printer-ul din programe; imprimă rapid, adică 27 ppm în mod color și 15 în mod alb-negru.
Contra: prețul e mare.

Concluzie

Nu am decât cuvine de laudă legat de acest All-in-One Printer deoarece facilitează încărcarea rapidă a cartușelor, iar imprimarea e una calitativă. Prețul e ceva mai mare decât la alte modele, dar până la urmă Epson e un brand premium și produsele sale sunt la fel de bune. Dacă vrei să vezi mai bine cum e acest aparat atunci îți recomand clipul de alături care e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa