Epson L110

Imprimanta cu jet Epson L110 e una ideală pentru studenți dar și pentru cei care doresc un model pentru uz casnic. Performanțele sale sunt decente și aici mă refer la cele 27 pagini pe minut. E compactă, dar mai lată decât cele obișnuite deoarece cartușele sunt incorporate și poziționate în partea dreapta. V-o recomand chiar dacă e scumpă, deoarece veți economisi o mulțime de bani în special dacă sunteți în anul I. Multe imprimante vin cu cartușe care după terminare trebuie înlocuite sau reîncărcate, doar că sunt scumpe iar încărcarea e un proces mai delicat (vă puteți murdări). Acest L110 re un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Faptul că vine cu cartușe integrate, oferă trei avantaje: sunt mai la îndemână, mai puțină murdărie și puteți economisi bani doar încărcându-le (cu flacoane). Flacoanele originale nu sunt scumpe și oferă utilizatorului posibilitatea să printeze o mulțime de pagini fie color fie pe negru. Deci nu văd de ce ați recurge la seturi universale de reîncărcare. De exemplu cu un flacon negru de 33 de lei, puteți imprima 640 de pagini cu acoperire 5%.

Așa arată
Așa arată
Cartușe integrate
Cartușe integrate

Specificații tehnice

Spre deosebire de multifuncționale, acesta poate doar imprima însă cu 27 de ppm. Bineînțeles e vorba de imprimare pe negru, deoarece pe color e de 15 ppm. Formatul e cel A4 dar se pot alege și altele: A5, A6, B5, C6, letter etc. Poate imprima atât pe hârtie obișnuită cât și pe hârtie fotografică lucioasă de la Epson. Are conectivitate USB iar pentru printare se folosește de tehnologia MicroPiezo (exclusiv oferită de acest producător).

Consumabilele compatibile pentru aceasta nu sunt cartușe ci flacoane (Negru, Cyan, Magneta și Yellow). Prețul e ceva mai mare deoarece e un modl duplex adică cu imprimare pe ambele părți. E o funcție utilă când vreți să economiți hârtie imprimând pe ambele părți. Producătorul vă recomandă să folosiți Windows sau Mac OS X.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: încărcare ieftină (cu flacoane și nu cartușe), duplex, cost scăzut raportat la pagini printate, 27 pagini pe minut, compactă și cartușele sunt în partea exterioară.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Pe scurt, acest Epson L110 e ideal dacă nu vreți calitate ci doar cantitate și eficiență. Jos am pus un clip cu acesta pentru a vă face o idee și se poate vedea mai bine unde sunt poziționate cartușele:

Lasă un comentariu