Epson AcuLaser C1700

Multă lume nu are nevoie de un scaner și de aceea eu nu aș recomanda achiziția unui multifuncțional din cauză prețului ceva mai mare. Din această cauză recomand o imprimantă pe laser deoarece imprimantele costă mult mai puțin, iar un model care s-ar putea să-l achiziționez e imprimanta laser color Epson AcuLaser C1700. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani nu știu dacă mai găsești o imprimantă color calitativă, și cu atât mai puțin una laser.

Poze

Epson Acu Laser C1700 e un aparat de birotică de culoare albă înspre gri și e destul de compact, în opinia mea. Din păcate suferă la partea de… portabilitate deoarece are undeva la 10 kilograme, deci e de vreo două-trei ori mai grea decât o imprimantă pe cerneală. Eu zic să nu vă lăsați în vreun fel descurajați de greutatea aparatului deoarece stă excelent pe partea de performanțe în imprimare având procesor performant și oferă posibilitatea imprimării la rezoluție 1200 pe 2400 sau invers.

Imprimanta

Specificaţii tehnice

Epson C1700 este un model al anului 2012 și se remarcă prin prețul său mic, capabilități și ușurința în utilizare. Pe partea de porturi stă decent deoarece are USB și dacă vreți să imprimați ceva de pe un calculator atunci trebuie să conectați calculatorul la USB. Din câte am văzut, nu are Pic Bridge și acest lucru nu cred că e un impediment în calea achiziționării deoarece e mai eficient să printezi de pe PC.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic și din câte am văzut prețul e pe jumătate cât cel recomandat de producător; la imprimare nu produce prea mult zgomot; fiabilitatea sa e una excelentă deoarece garanția poate fi extinsă până la undeva la 3 ani, iar acest lucru se reflectă pozitiv în satisfacția clientului sau cumpărătorului.
Contra: era interesant dacă avea wi-fi așa încât să poți imprima wireless de la mai multe calculatoare.

Concluzie

C1700 e un model apărut în anul 2012 în România și cel mai mult îmi place rezultatul imprimării. Pentru unele persoane probabil că e util că imprimă color, dar majoritatea vor imprima alb-negru. Despre schimbarea tonerului trebuie spus că nu e prea complicată și se poate face cu kit-uri de tip refill. Un toner ține undeva la 700-1400 pagini și are un preț decent.

Te-ar mai putea interesa