Ellion Labo-110

Probabil că ai un televizor cam slăbuț la care nu te prea poți uita la filme din cauza limitărilor sale. De acum poți trece peste acestea deoarece a apărut media playerul Ellion Labo-110 care e unul Full HD și conform producătorului poate reda orice format high definition. Printre acele forate normal că se numără *.mkv, iar limba română e complet suportată. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → despre care nu se poate spune că e mare deoarece e sub prețul pieței, iar garanția se poate mări la 4 ani contra sumei de 50 lei. Despre utilizarea sa nu se poate spune că ar fi complicată deoarece meniurile sunt simple, ir telecomanda are butoane care le poți atinge ușor fără să te uiți unde sunt.

Poze

Nu se poate spune că ar avea un aspect de nota 10 dar nu arată nici rău așa pe negru. Până la urmă ceea ce contează e că poate reda la o calitate maximă orice tip de film și că poate fi conectat la TV chiar și prin HDMI, iar la aparat se pot pune chiar și memorii USB deoarece are port USB. Din poze nu se vede, dar are și telecomandă cu ajutorul căreia se poate mânui mai ușor aparatul.

Conectori
Din față

Specificaţii tehnice

Labo-110 e un gadget chiar dacă nu vine cu Android și asta deoarece e mic și capabil să redea o multitudine de formate video cât și audio. Are HDMI, USB și chiar cititor de carduri. Acesta te va ajuta să redai filmări ori poze de pe cardurile camerelor foto și suportă capacități de până la 32 de giga.

Păreri pro şi contra

Trebuie să recunoaștem că nu e un model de top deoarece nu are porturi de rețea care să te ajute să navighezi pe Internet Are LAN 10/100 și suport pentru toate fișierele populare și pentru subtitrări. Despre harduri nu știu care e capacitatea maximă suportată, dar cu siguranță suportă harduri externe deoarece are USB

Concluzie

Dacă vrei ceva ieftin atunci acest Ellion Labo-110 ar fi o soluție foarte bună și nu doar deoarece costă puțin ci și pentru că e performant. Alături e un preview sau un unboxing la acest gadget și sper că așa o să vă faceți o impresie despre cum arată și cum se comportă.

Lasă un comentariu