Elica GEA 2M GRIX/A/60, hotă incorporabilă cu absorbție 320 mc/h

Hota incorporabilă Elica GEA 2M GRIX/A/60 e una dintre cele mai ieftine modele cu performanțe mari. Puterea de absorbție e destul de generoasă în acest caz și  Panul de control e diferit la unele hote dar nu cred că aveți nevoie de prea multe cunoștințe. Din poza de jos se vede că are partea superioară extensibilă, cum e în multe cazuri și are 2 filtre din aluminiu. Acestea sunt lavabile și destul de eficiente, astfel că s-a renunțat la ideea de filtre din pâslă.

Arată desul e bine și pot spune că designul e cam același indiferent de brand, adică diferențele estetice sunt foarte puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hotele cu două motoare sunt mai eficiente și veți vedea că fac o treabă mult mai bună. Pot spune că e ceva mai silențioasă decât cele cu un singur motor, dar depinde și ce treaptă se folosește sau e necesară. Cele două lămpi sunt destul de puternice și nu cred că vă deranjează că sunt poziționate în spate.

Evacuarea se face prin intermediul burlanului care va fi conectat la aceasta și trebuie mascat introducându-l prin mobilier. Astfel, el nu va fi vizibil și evacuarea poate fi prin lateral sau pe același perete. Dacă ieșire burlanului se face prin spate, puteți să vă gândiți la o variantă decorativă care ar fi mai elegantă ți ar atrage mai multe priviri.

Păreri pro și contra

O hotă pe inox se potrivește doar cu un aragaz sau o plită pe aceeași culoare, nici nu trebuiesc să fie de la același brand. Acest tip cu parte extensibilă e preferatul meu deoarece ocupă puțin spațiu, arată bine, e performant și nu costă mult. Lățimea ei e la fel ca și în cazul altor hote, motiv pentru care plita de sub aceasta ar trebui să aibă aceeași lățime.

Elica GEA 2M GRIX/A/60 e oferită de un brand nu foarte popular și nu prea are mare importanță când vine vorba de utilitate. Aceasta nu e cu mult mai diferită de restul, doar că nu poate fi chiar aceeași construcție.

Te-ar mai putea interesa