Electrolux ZTF7650

Electrolux ZTF7650 e un nou aspirato apărut la începutul anului 2013. E un model fără sac, iar acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă bateți capul cu căutări după saci prin supermarket-uri. Nici nu costă prea mult deoarece îl putem lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aspirator puternic cu o putere de aspirare de 305 W.

Aspect

E un model alb cu negru care are niște dimensiuni reduse, iar greutatea de circa 7 kilograme îl face foarte ușor de manevrat de oricine. În poze sun afișate doar componentele principale, dar în pachet sunt livrate și alte accesorii cum ar fi peria pentru spații înguste sau o perie suplimentară.

Per ansamblu
Per ansamblu
Piesa de rezistență
Piesa de rezistență

Caracteristici tehnice

modelul acesta are o putere totală de 2100W, dar puterea de aspirare e de 300 și ceva de W. Asta e mai mult decât suficient pentru a scoate tot praful din covor. Din păcate, puterea vine la un preț – zgomotul – care e de undeva la 82 dB. Acest zgomot u e insuportabil, dar e mare și caracteristic unui aspirator puternic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu filtru HEPA; prețul nu e deloc mare; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mi mult, adică la 3 sau la 4 ani; numărul de accesorii e relativ mare; e ușor de transportat deoarece are niște roți moi care nu vor zgâria parchetul ori alte suprafețe sensibile; are derulator automat de cablu care face ca dumneavoastră să nu vă împiedicați în cablu ori să vă stresați prea mult cu adunatul lui; capacitatea de colectare a aparatului e de maxim două kilograme; tubul e unul metalic și telescopic, ceea ce înseamnă că e rezistent și că o să vă ajute să aspirați eficient.
Contra: nu e chiar așa de silențios.

Concluzie

Dacă vreți un aspirator cu o fiabilitate ridicată atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu trebuie să vă stresați deloc cu întreținerea sa deoarece nu are sac și nici nu are nevoie de așa ceva. Iar, aerul evacuat e unul curat în proporție de peste 90% datorită faptului că vine cu acea filtrare numită HEPA.

Te-ar mai putea interesa