Electrolux ZCE2400, aspirator roșu cu sac

Aspiratorul Electrolux ZCE2400 e un model de 2400 W și e cu sac. Chiar dacă e așa de puternic, puterea de aspirare e mică și diferă în funcție de cum ați selectat. În general, aspiratoarele sunt ieftine în special că nu vin cu multe tehnologii sofisticate. Îmi plac aspiratoarele mici deoarece sunt ușoare și le puteți muta mai ușor. Cele cu filtrare prin apă sunt mai mari și grele, dar pentru acasă nu aveți nevoie de așa ceva. Aspiratoare există și fără sac, adică au un recipient în care se adună praful. Acelea nu pot colecta la fel de mult ca și acesta deoarece sacii sunt mai voluminoși, însă nu mai e nevoie să schimbați sacii.

Prețul său mi se pare destul de ok iar dacă vi se pare prea scump, atunci trebuie să știți că nu prea sunt multe alternative la fel de bune și mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aspiratorul
Aspiratorul

E un model cu sac deci poate aspira mai mult praf. După cum am mai precizat sau e destul de evident, că aspirarea e uscată deci nu e cu filtrare prin apă. Puterea sa e de 2400 W care e cea maximă, iar cea de aspirare e una crescătoare și poate fi setată corespunzător.

Capacitatea de colectare e de 3.5 litri, care e mai mare decât la aspiratoarele fără sac. Filtrul său Pre – Motor e unul standard iar sacul e unul textil. Filtrul de evacuare e de tip micro ca la majoritatea. Sunt incluse accesorii: pentru spații înguste, preri Vario 600, perie tapiserie, tub telescopic metalic și derulator cablu (automat la apăsarea butonului).

Plusuri: prețul atractiv, destul de puternic, eficient, compact, ușor de folosit, arată bine și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux ZCE2400 nu e sigurul electrocasnic compact al acestui brand, deci nu sunteți nevoiți să optați neapărat pentru acesta, însă e bine să alegeți unul care e la promoție (veți economisi niște bani). Nu mi se pare prea zgomotos cât timp aspiră excelent și e mic. Culoarea nu cred că poate fi un motiv pentru a alege sau a nu alege un model.

Te-ar mai putea interesa