Electrolux Well Q6 WQ61-44SW, păreri aspirator 2 în 1

Electrolux Well Q6 WQ61-44SW este un aspirator portabil de tipul 2 în 1 deoarece e model vertical și de mână. De la început trebuie să scriu că acest mode aspiră doar uscat deoarece nu e și mop.
Cred că o să fie apreciat de cei care au probleme cu spatele deoarece are o greutate mică de 3,36 kilograme.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model de la un producător suedez de top. Din imaginea de alături se poate observa care sunt accesoriile cu care vine la pachet și cum arată aspiratorul de mână. Accesoriile sunt 3: cel pentru spații înguste, duza tapițerie și peria.

Argumente pro și contra

Un model precum Electrolux Well Q6 WQ61-44SW va fi alegerea perfectă pentru cei interesați de un aspirator cu portabilitate foarte bună, dar și datorită următoarelor avantaje:

  • Autonomia bateriei e de 45 minute în condițiile în care bateria se încarcă în 4,5 ore (acesta e charging time).
  • Filtrarea aerului se realizează foarte bine deoarece e vorba despre o filtrare în 5 pași. E vorba despre filtrare E10 pentru particule de 1um.
  • Depozitarea accesoriilor se face pe aspirator. Acest lucru vă ajută să economisiți timp întrucât aveți tot timpul accesoriile la îndemână.
  • Întreținerea periei e un procedeu simplu deoarece are facilitatea numită Brusch Roll Clean. Aceasta presupune că dvs trebuie să apăsați pe un buton.

Din păcate, acest model nu e unul cu mop și nici nu poate aspira umed. Aspirarea e doar uscată.
Un alt dezavantaj ar fi că recipientul are 300 ml.

De final trebuie să scriu despre acest electrocasnic că o să vă ajute să vă faceți treaba rapid datorită facilităților pe care le are. O să puteți aspira în casă, dar și în mașină ori spații greu accesibile pentru că poate fi transformat și în aspirator de mână.

Te-ar mai putea interesa