Electrolux Time Saver EWH127310W, maşina spălat

Cu toţii ne dorim maşini de spălat cât mai ecologice şi ieftine în acelaşi timp şi uite că cu modelul de maşină de spălat Electrolux Time Saver EWH127310W lovim două dintr-o lovitură. Time Manager EWF146410W ar putea fi considerat ca o alternativă la acesta. Are dotări premium cum ar fi clasa energetică A++, centrifugare de 1200 rotaţii care o poziţionează în clasa B de centrifugare şi e prietenoasă cu mediul deoarece se poate folosi de o sursă externă pentru apă caldă şi aşa se economiseşte timp şi energie.

Fiind un electrocasnic premium preţul e uşor peste 1000 lei. Prețul bun Vezi prețul special de azi » (depinde de promoţiile practicate de magazinele online).

Poze

Din față

Specificaţii tehnice

Electrolux EWH127310W e un electrocasnic cu încărcare forntală şi un punct slab ar fi viteza de centrifugare de 1200 rpm care îl situează în clasa de eficienţă la centrifugare B. Nu e rău dar se putea mai bine, adică 1400 rpm.

Capacitatea cuvei de 7 kilograme o face o maşină XL pentru familii de 4-5 persoane şi astfel nu o să trebuiască să spălaţi rufele de mai mult de o dată pe zi.

Stă extrem de bine la eficienţă la spălare deoarece are clasa A++ şi e aşa de eficientă şi pentru că se poate alimenta la o sursă de apă caldă (evident externă) şi astfel electrocasnicul nu pierde timp cu încălzirea şi normal că nici nu consumă energie electrică pentru acest proces. Într-un program normal de spălare are un consum de circa 1,05 kwh ceea ce e foarte puţin. (Despre consumul de apă trebuie ştiut că anual consumă undeva la 9299 litri).

Nu e tocmai o maşină gălăgioasă deoarece într-un program normal face un zgomot de 77 decibeli la centrifugare şi 56 la spălare.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe programe, preţul e modic, are un aspect exterior plăcut, e foarte economică (din punct de vedere al consumului de apă şi curent) şi eficientă.
Contra: nu am niciun fel de minus de adăugat.

Concluzie

EWH127310W este un model nou şi vine să vă economisească timpul prin funcţiile cu care e dotată şi zic că o face destul de bine.

E interesant cum astfel de aparate vin cu fel şi fel de tehnologii dar ar fi interesant dacă ar incorpora mai multe tehnologii de la brandurile concurente, tehnologii cum ar fi DirectDrive, Eco Blubble, Diamond Drum sau rezistenţă ceramică … dar cred că am cam multe pretenţii.

Te-ar mai putea interesa