Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux Time Manager EWF147440W

Mașina de spălat Electrolux Time Manager EWF147440W e un electrocasnic premium și ar putea fi considerat ca fiind o variantă mult îmbunătățită a lui EWP106100W. O recomandă clasa energetică A++ (sau mai bine spus clasa de eficiență energetică A++), cele 7 kilograme (capacitatea cuvei), puterea de centrifugare de 1400 rotații și funcția Fuzzy Logic.

Fuzzy Logic e o funcție sau o tehnologie care presupune că mașina se adaptează la cât de încărcată e, adică își ia doar o anumită cantitate de apă și spală doar o anumită perioadă de timp. Și alți producători vin cu tehnologii asemănătoare, dar poartă denumiri diferite.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi care o recomandă ca fiind o mașină foarte eficientă dacă e să vorbim de spălare sau consumul de curent. Dacă e să vorbim de clase de eficiență atunci mașina Electrolux EWF147440W are peste clasa A la toate capitolele importante. Fiabilitatea e la fel de bună ca și raportul dintre preț și calitate, iar aceste lucruri sunt susținute de garanția de doi ani care la unele magazine poate fie extinsă undeva la patru ani.

Poze

Per ansamblu

Panoul

Specificaţii tehnice

Electrolux Time Manager EWF147440W nu îți va oferi mai mult timp liber, ci îți va ușura viața și te va ajuta să economisești bani deoarece nu va consuma multe resurse – curent sau apă – atunci când cuva nu e plină cu rufe, ci va lua doar cte resurse sunt necesare și asta e mulțumită caracteristicii Fuzzy Logic.

Având 1400 rotații la centrifugare e clasată în clasa A de eficiență la centrifugare, iar consumul de curent o plasează în clasa A++ deoarece într-un program normal consumă 1,05 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro: EWF147440W are o capacitate mare de încărcare de 7 kilograme care o face ideală pentru familiile de peste 5 persoane, e foarte eficientă având clase de eficiență A sau peste A. Alt plus e programul rapid de 14 minute care e foarte scurt în comparație cu programele scurte ale altor electrocasnice de acest tip (de exemple alte mașini au program de 30 minute care e dublu față de cel al Electrolux).
Contra: nimic.

Concluzie

EWF147440W aparține de cunoscutul brand Electrolux și e unul de nota 10 nefăcând de rușine acest nume deoarece e un aparat de calitate, cu multă tehnologie utilă la bord. Alături e un clip în ungurește prin care e prezentat modelul de față – EWF 14744 0W. Îți recomand să arunci un ochi asupra lui dacă te interesează mașina din acest articol.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu