Electrolux Time Manager EWF146410W

Mașina de spălat Electrolux Time Manager EWF146410W vine cu sistem de reglare a timpului de acolo și de numirea de Time Manager. Cu ajutorul acestei opțiuni puteți mări/micșora timpul de spălare a programul de spălare în funcție de cât de murdare sunt hainele. O alternativă similară de la același producător e Time Saver EWH127310W care are și un preț aproape identic. Acesta vine și cu funcția de programare întârziată cu care puteți seta mașina de spălat să spele la ce oră doriți în funcție de necesități. O altă caracteristică specială a acestei mașini de spălat e ecranul LCD pe care se pot vedere etapele de spălare selectate dar și alte informații utile. Se dresează celor care doresc să spele cantități mari de rufe și să beneficieze de performanțe mari. În mare această mașină Electrolux EWF146410W oferă cam tot ce are nevoie utilizatorul său. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Electrolux EWF146410W e un model cu încărcare de tip frontală și are o încărcătură de maxim 6 kilograme motiv pentru care se adresează familiilor numeroase sau pur și simplu celor care spală cantități mari de rufe. E un model foarte performant având în vedere că viteza de centrifugare e de 1400 de rotații pe minut. Pe partea de eficiență pot să spun că stă foarte bine cu eficiență energetică A, eficiență la spălare A și la centrifugare C. Electrolux EWF146410W vine cu destul de multe programe de spălare utile: spălare manuală, consum redus energie, jeans, bumbac, sintetice dar și câteva programe speciale (drenare, stoarcere, delicate, mătase, clătire, haine sport lejere și sport intensiv). La capitolele siguranță și funcții are programare întârziată, sistem de siguranță împotriva copiilor și sistem de echilibrare a încărcăturii (pentru a reduce nivelul zgomotului și vibrațiilor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: eficientă, ușor de utilizat, poate spăla haine cu eticheta „numai spălare manuală”, dar și cele sport, tehnologie Fuzzy Logic (sistem de adaptare/detectare automată a încărcăturii), ușor de folosit și destul de silențioasă în timpul spălării (54 dB).

Minusuri: nu i-am găsit nimic.

Concluzie

Acest model de la Electrolux numit Time Manager EWF146410W e un model foarte bun pentru cei care au nevoie de o mașină performantă și nouă. E un model care vine cu cele mai utile tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate în urma unui program de spălat, dar vă dă chiar și posibilitatea de ajusta câțiva parametri pe parcursul programului.

Te-ar mai putea interesa