Electrolux SteamCare EWF1408WDL2, mașină premium cu clasa A3+

Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 e pentru cei interesați de un aparat care să aibă facilități premium și un consum foarte mic de curent mulțumită clasei A+++ de eficiență energetică cu un consum anual de 189 kWh.
Modelul acesta e unul Steam Care, iar acest lucru presupune că are integrat un sistem profesional cu abur. Acesta are rosul de a netezii și împrospăta hainele. De asemena împreună cu certificarea WoolmarkBlue e garantat cel mai delicat tratament pentru țesăturile din lână cărora lis e recomandă spălarea manuală.

Modelul EWF1408WDL2 e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care spală bine și are un panou de comandă modern. Acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Are un ecran mare cu cifre ușor de citit.


Caracteristici

Modelul da față se evidențiază cu un număr mare de programe (14 mai exact) și cu caracteristica Fuzzy Logic.
Consumul de resurse e unul mic mulțumită Fuzzy Logic, dar și clasei de eficiență energetică superioară. Caracteristica Fuzzy presupune că aparatul are integrați senzori care detectează încărcătura, iar în funcție de aceasta își adaptează consumul.
Cu ajutorul vitezei de centrifugare de 1400 rotații o să puteți spăla hainele foarte bine. Trebuie știut că aceasta e viteza maximă de centrifugare, iar acest parametru depinde și de programul ales.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că are o capacitate mare de stocare de 10 kilograme, consum energetic mic (clasa A+++), Fuzzy Logic și viteză de centrifugare de 1400 rotații. Evident că aparatul e dotat și cu sistem de siguranță pentru protejarea împotriva acționării ei de către copii.
Probabil că singurul neajuns ar fi că nu are integrat uscător, acest lucru făcându-l aparat 2 în 1 care ar fi ocupat mai puțin spațiu decât două soluții dedicate.

Verdict

Dacă vă interesează o ma;in[ de sp[lat rufe care să se descurce de minune la spălarea a până în 10 kg de rufe atunci modelul Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 ar fi numai bun.
Despre Electrolux trebuie spus că e un brand din Suedia și că se ocupă cu producția de electrocasnice de diferite feluri.

Te-ar mai putea interesa