Electrolux RealLife ESF66070WR

Maşina de spălat vase Electrolux RealLife ESF66070WR poate spăla 12 seturi şi are clasa de eficienţă energetică A. Ca tehnologii e dotată cu DryTech, SensorControl şi SoftLoad, iar culoarea e albă. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că e ieftină, dar fiind de la Electrolux se presupune că are o fiabilitate crescută demonstrată de garanţia de 2 ani care e una mare. Unele magazine oferă posibilitatea extinderii garanţiei oferite de producător cu una oarecum comercială care e tot de 2 ani, însă aceasta e una contra cost.

Poze

Modelul ESF66070WR e unul clasic şi asta se poate vedea din imaginea de alături. E numit Real Life deoarece e făcut aşa încât să fie util, iar familiile XXL îl vor aprecia tocmai datorită faptului că e un aparat XXL. Din a doua imagine se poate vedea că are un panou de control simplu cu un ecran mare.

Aşa arată electrocasnicul
Acesta e panoul de control amplasat în partea deraptă

Specificaţii tehnice

Electrolux ESF66070WR e un electrocasnic eficient, având clasa A la toate categoriile cum ar fi eficienţă la uscare, energetică şi la spălare. Faţă de alte modele acesta se remarcă printr-un consum de curent optimizat şi redus. Are şi un ecran led care consumă puţin, iar într-un an consumul de curent e de sub 300W. Astfel într-un an consumă 279kW şi în programul Eco are un consum de 1,03kW.

Numărul de programe nu e mare, având 5 programe printre care se numără programul intensiv, rapid, auto, bio (cunoscut ca eco) şi cel de prespălare. Oprirea automată e optimizată aşa încât să consume puţin curent şi după cum spuneam anterior, electrocasnicul ESF66070WR se remarcă în special prin consumul redus de curent.

Păreri pro şi contra

Pro: nu scoate mult zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 49 decibeli; dimensiunile sunt reduse făcând ca aparatul să încapă cu succes în bucătărie ori unde doriţi să îl amplasaţi; consumul de energie electrică e mică; e foarte eficient din toate punctele de vedere; consumă puţină apă, astfel în programul bio consum[ doar 11 litri.

Contra: preţul e cam mare, însă e recuperat pe seama unei facturi energetice şi la apă inferioare.

Concluzie

Electrolux ESF 66070 WR e un electrocasnic de top care e foarte popular la vecinii unguri şi din clipul de alături o să faceţi o părere despre ce poate şi cum arată. Sper că ştiţi ungureşte deoarece preview-ul e în maghiară. 😉

Te-ar mai putea interesa