Electrolux RealLife ESF45050WR

Electrolux RealLife ESF45050WR e o mașină de spălat vase foarte bună deoarece are clasa de eficiență energetică A, multiple programe și e silențioasă. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele programe cu care vine sunt MultiTab (mașina reglează automat setările de spălare în funcție de detergent), DryTech (sistem de uscare), FlexiSpray (un braț care asigură că apa ajunge și în cele mai dificile locuri), AquaSave (are legătură cu economisirea apei) și FlexiLift (caracteristică legată de coșurile aparatului).

Poze

Acesta e aparatul Electrolux ESF45050WR și se poate vedea că are culoarea albă și că beneficiază de un panou de comandă modern. E vorba despre panou acționat mecanic care are și un ecran LED care afișează timpul de spălare rămas. Legat de comandarea sa trebuie spus că e un model care beneficiază de oprire automată.

Apaartul
Apaartul

Specificaţii tehnice

ESF45050WR e un model care nu doar arată bine, ci care are niște caracteristici de top printre care se numără clasele de eficiență excelente care sunt A și numărul mare de seturi care pot fi spălate. Mai exact poate spăla undeva la maxim 9 seturi de vase, iar cel mai tare lucru e că nu face prea mult zgomot în timp ce spală. Dacă un aspirator are undeva la 70-80 decibeli, acest model are 49 decibeli… ceea ce e foarte puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine de la un brand respectat în acest domeniu; vine la pachet cu o garanție standard de 2 ani; beneficiază de multe tehnologii și caracteristici utile (pot fi văzute în paragraful introductiv); consumul de curent e unul foarte mic, iar ceva interesant e faptul că din stand by se va opri automat după o anumită perioadă.
Contra: putea avea o capacitate de spălare mai mare de undeva la 12 seturi.

Concluzie

Aparatul de față de va ajuta să speli mai eficient și să beneficiezi de mai mult timp liber. Ar fi o recomandare atât pentru acasă, cât și pentru un mic restaurant ori o pensiune deoarece cu un astfel de aparat nu trebuie personal special care să spele vasele. Pentru a vedea mai bine cum arată aparatul și cât de eficient e îți recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa