Electrolux Real Life ESF8620ROW, mașină de spălat vase

Electrolux Real Life ESF8620ROW e un aparat electrocasnic mare care poate fi de ajutor atunci când aveți prea multe vase și tacâmuri de spăla. Astfel de mașini de spălat se adresează oricui deoarece pot fi folosită fără a deține prea multe cunoștințe (panoul de control e destul de simplu). Se poate observa din poza de jos că are un control electronic și ar trebui să fie standard la mai toate aparatele noi. E pe alb și cred că arată bine într-o bucătărie mai luminoasă. E ceva mai scump decât majoritatea modelelor dar e normal să fie așa deoarece face parte din seria RealLife care după cum bine știți oferă modele cu capacitate mare de încărcare.

Caracteristicile speciale sunt: tehnologia Inverter (la motor), A++, programele de spălare speciale și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de încărcare a acestui model e de 15 seturi deci e peste medie și nu cred că există vreun model mai bun. Consumul e mic și e evidențiat prin clasa de eficiență energetică – A++. Cu un model cu capacitate de 9 seturi, trebuie să spălați de 2 ori deci consumul de energie e mult mai mare și e bine să țineți cont de acest aspect deoarece veți folosi des acest tip de aparat.

Are destule programe și opțiuni pentru a obține cele mai bune rezultate. Ca și tehnologii are: braț spray FlexiSpray Satellite, sistem de uscare Drytech, panou text/simboluri, oprire automată, sistem termoeficient, TimeManager etc. Pe panoul de control e prezentă funcția programare întârziată dar și diverși indicatori. Sunt incluse accesorii puține (are doar acel coș cu raft superior de căni rabatabil).

Plusuri: acele caracteristici speciale care le-am menționat sus, eficiența, panou de control destul de bine realizat, fiabilitate etc.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Electrolux Real Life ESF8620ROW e un aparat care poate fi un ajutor în bucătărie deoarece poate spăla pe lângă vase și altele: pahare, tacâmuri, accesorii de la diverse aparate de bucătărie etc. Jos am pus o prezentare video a acestui aparat și puteți vedea mai bine acele funcții/opțiuni de pe panoul său de control, dar și cum arată la interior.

Te-ar mai putea interesa