Electrolux Pure Q9 PQ91, aspirator vertical cu autonomie 54 min

Electrolux Pure Q9 PQ91 este disponibil în mai multe variante de culoare precum bronz și gri. E un aspirator vertical cu acumulator util celora care vor să-și termine treaba rapid. De la început trebuie să scriu că acest model se diferențiază de altele prin faptul că are o greutate de 3,5 kg și o baterie care poate să țină aproape o oră.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine vizual ci și care e bun când vine vorba despre a face treabă. Referitor la partea vizuală trebuie să scriu că acesta a fost premiat în 2020 cu premiul IF Design Award.

Păreri pro și contra

Aspiratorul Electrolux Pure Q9 PQ91 e unul cu o putere de 52W așa încât autonomia să dureze maxim 54 minute în modul Min. Ar trebui să scriu și că încărcarea durează circa 4 ore. Un alt detaliu tehnic (nu știu dacă vă interesează sau dacă vă ajută la ceva) e că aparatul are baterie de 2100 mAh.

Precum alte aspiratoare moderne, și acesta are perie cu LED. Adică, atunci când o să aspirați sub un pat o să vedeți mai bine datorită periei cu LED.

Dacă vă faceți griji referitor la depozitare atunci o să vă încânte faptul că aparatul e unul care poate sta în picioare, adică are autosusținere verticală.

Ca aspect negativ de care trebuie să țineți cont e că are un preț ușor mare. Dar, trebuie reținut că vine de la producătorul numărul 2 la nivel mondial.

Ca o concluzie, trebuie menționat despre acest model că se va descurca de minune în cazul în care doriți să aspirați uscat diverse suprafețe. Iar, autonomia ridicată de circa 54 de minute este cireașa de pe tort. Nu e o autonomie foarte mare, ci una caracteristică acestui tip de aparat.

Te-ar mai putea interesa