Electrolux PerfectCare900 EW9H378S, uscător cu clasa A+++

Uscătoarele de rufe sunt tot mai numeroase deoarece cererea e tot mai mare, iar Electrolux PerfectCare900 EW9H378S e unul dintre cele mai eficiente de pe piață – A+++. O eficiență energetică atât de mare se datorează tehnologiilor incorporate care îmbunătățesc programele de uscare: GentleCare (uscare la temperaturi inferioare), SensiCare (reglează durata programului în funcție de umiditate din rufe), DelicateCare cu SmartSense (tratament special pentru anumite țesături). Pot spune că e cea mai avansată soluție oferită de acesta brand și se poate vedea după design că e vorba de un aparat din segmentul superior.

Chiar dacă veți cheltui ceva mai mulți bani, veți obține rezultatele dorite și chiar economisi bani (facturi mai mici la energie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru procesul de uscare, modelul de sus se folosește de condensare și pompa de căldură. Panoul de control e mult diferit față de cel standard, deoarece discutăm de un control touch. În total, sunt prezente 12 programe de uscare, dar și câteva funcții utile.

Fiind un model atât de bine dotat, e și normal să aibă o adâncime de 60 cm. În general, aparatele prea compacte nu sunt la fel de fiabile ca cele standard, iar uscătoare Slim nici nu veți găsi pe piața actuală.

Păreri pro și contra

E dotat cu un motor Inverter care are o durată de viață îndelungată și menține consumul constant. Veți vedea pe panoul său de control că e prezentă și funcția de programare întârziată, dar nu știu cât de des o veți folosi. Poate că va fi utilă atunci când nu vreți să deranjați somnul cuiva sau poate când vreți să-l programați pentru dimineață.

Electrolux EW9H378S e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase dar care poate fi pus peste mașina de spălat pentru a economisi mai mult spațiu și poate că v-ar plăcea ca cele două aparate să fie mai apropiate unul de altul. Astfel, scoateți rufele din mașină și le introduceți direct în uscător. Majoritatea mașinilor de spălare de pe piață au o capacitate de spălare de circa 6-7 kg, dar voi poate aveți una chiar mai performantă, atunci nu vă puteți gândi la un uscător cu încărcare inferioară.

Te-ar mai putea interesa