Electrolux PerfectCare800 EW8H458B, uscător de rufe cu motor Inverter

Uscătorul de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B e cea mai performantă alegere din acest buget,dar pot fi variante mai accesibile cu eficiență energetică inferioară,panou de control clasic și puține tehnologii. Noua generație de uscătoare arată mai bine: afișajul digital ajunge aproape până în margine, o parte din butoane sunt touch, ușă mare cu un finisaj elegant pe negru și altele. Poate fi pusă în baie dacă aveți loc pentru el sau chiar într-o cămară. E un aparat care trebuie să fie pus alături de mașina de spălat pentru a putea încărca mai ușor rufele.

Dacă nu vă puteți face o idee din poza de jos, am pus și o prezentare la final cu acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Arată ca și o mașină de spălat rufe, doar că are mai multe tehnologii incorporate, o capacitate de încărcare mare și destul de multe programe – 12. Veți alege un uscător de rufe în funcție de mașina de spălat, adică nu veți opta pentru unul cu capacitate mai mică, că și așa unele programe nu suportă o cantitate mare de rufe.

Dacă aveți posibilitate să achiziționați un uscător clasic, nu văd de ce v-aș recomanda o mașină cu uscător incorporat deoarece capacitate de uscare e mai mică decât cea de spălare (rufele umede sunt ceva mai grele). Pot spune că face parte din segmentul premium, iar prețul e unul corect.

Păreri pro și contra

Acest aparat are tehnologii care îmbunătățesc programele având grijă de țesături și nu sunt prezente pe orice uscător – GentleCare (uscare la o temperatură redusă, deci programul va fi mai lung), SensiCare (detectează nivelul de umiditate al rufelor introduse și alege o durată de uscare) și SmartSense (monitorizează umiditatea rufelor pentru a împiedica o supra-încălzire).

Alte uscătoare oferă doar opțiuni pe care le puteți alege, pe când Electrolux EW8H458B are tehnologii automate care ușurează viața de zi cu zi iar țesăturile primesc un tratament corespunzător. Cu toate acestea, probabil vă gândiți că e mult mai mare decât o mașină de spălare, ei bine, are o adâncime de 60 cm.

Lasă un comentariu