Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST, uscător rufe cu pompă de căldură

Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST e un electrocasnic din categoria uscătoarelor de rufe şi e alegerea multora datorită pompei de căldură care oferă reduceri cu până la 50% la consumul energetic. Din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care nu doar arată bine, ci care are o multitudine de facilităţi utile.


Păreri pro şi contra

Capacitatea modelului Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST e una impresionantă de 9kg, iar din această cauză e perfectă pentru o familie mare ori persoane care spală mult. Are programe speciale pentru aşternuturi, pilote etc.
Motorul e unul garantat 10 ani fiind tip inverter. Astfel de motoare le găsim pe toate electrocasnice şi ajută la obţinerea unor economii de până la 50 procente.
Consumul energetic anual e de 259 kWh, iar pentru reîmprospătare bumbac 1000 rpm e 2,2 kWh.
O facilitate deosebită e cea de balamale reversibile, acest lucru presupunând că puteţi monta deschiderea pe ce parte doriţi.
Din punct de vedere acustic nu e un aparat deranjant deoarece are 65 decibeli.
E realizat din materiele calitative, tamburul fiind realizat din inox protex. Acest lucru vă garantează o utilizare de lungă durată.
Are ceva pentru uscare exactă numit Smart Sense şi detectează umiditatea aşa încât să se realizez o uscare uniformă. În acest fel nu ne trezim cu haine mai umede şi altele uscate.
Pentru protecţie suplimentară acest model vine cu sistem DelicateCare care presupune o reglare a temperaturii şi mişcărilor în funcţie de ţesături. În acest fel e păstrată calitatea hainelor. Acest sistem e similar 6 Motion de pe maşinile de spălat LG sau de la alte branduri.

Despre brandul Electrolux trebuie spus că e unul suedez fiind al doilea producător după Whirlpool. Acest are mai multe mărci precum AEG şi Zanussi.
Alegând electrocasnice de la ai aveţi garanţia unui produs de calitate.

Te-ar mai putea interesa