Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST, uscător rufe cu pompă de căldură

Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST e un electrocasnic din categoria uscătoarelor de rufe şi e alegerea multora datorită pompei de căldură care oferă reduceri cu până la 50% la consumul energetic. Din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care nu doar arată bine, ci care are o multitudine de facilităţi utile.


Păreri pro şi contra

Capacitatea modelului Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST e una impresionantă de 9kg, iar din această cauză e perfectă pentru o familie mare ori persoane care spală mult. Are programe speciale pentru aşternuturi, pilote etc.
Motorul e unul garantat 10 ani fiind tip inverter. Astfel de motoare le găsim pe toate electrocasnice şi ajută la obţinerea unor economii de până la 50 procente.
Consumul energetic anual e de 259 kWh, iar pentru reîmprospătare bumbac 1000 rpm e 2,2 kWh.
O facilitate deosebită e cea de balamale reversibile, acest lucru presupunând că puteţi monta deschiderea pe ce parte doriţi.
Din punct de vedere acustic nu e un aparat deranjant deoarece are 65 decibeli.
E realizat din materiele calitative, tamburul fiind realizat din inox protex. Acest lucru vă garantează o utilizare de lungă durată.
Are ceva pentru uscare exactă numit Smart Sense şi detectează umiditatea aşa încât să se realizez o uscare uniformă. În acest fel nu ne trezim cu haine mai umede şi altele uscate.
Pentru protecţie suplimentară acest model vine cu sistem DelicateCare care presupune o reglare a temperaturii şi mişcărilor în funcţie de ţesături. În acest fel e păstrată calitatea hainelor. Acest sistem e similar 6 Motion de pe maşinile de spălat LG sau de la alte branduri.

Despre brandul Electrolux trebuie spus că e unul suedez fiind al doilea producător după Whirlpool. Acest are mai multe mărci precum AEG şi Zanussi.
Alegând electrocasnice de la ai aveţi garanţia unui produs de calitate.

Lasă un comentariu