Electrolux PerfectCare800 EW8F228S, model clasa A+++ cu motor inverter

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S e un aparat premium pentru cei interesați de un aparat care să aibă o eficiență energetică A+++ și capacitate de 8kg. În acest fel putem spăla mult cu puțin curent. Eu zic că având o capacitate mare de 8 kilograme poate fi utilizată și la o pensiune ori în alte scopuri comerciale.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », însă să nu vă uitați prea mult la cost deoarece pe timpul utilizării o să vă recuperați banii. Asta deoarece vine cu Fuzzy Logic (detectare automată a cantității) precum și cu consum energetic mic.
Din imaginea de alături puteți vedea că acest aparat are un aspect modern, iar dimensiunile sale sunt unele standard 57x60x85 (AxLxÎ cm).


Avantaje

Mașina de spălat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F228S este un aparat foarte fiabil deoarece pe lângă garanția de 2 ani acest aparat are și un motor de tip inverter cu garanție de 10 ani.
Poți beneficia de detergent și balsam cadou în funcție de ce produs achiziționezi. Acest lucru e o promoție și trebuie studiat pe site-ul Electrolux.
Sistemul UltraCare presupune că detergentul și balsamul sunt activate (dizolvate) complet în apă înainte de a ajunge peste rufe.
Poate fi setată durata spălării prin intermediul Eco TimeManager. În acest fel economisim timp și energie.
Are un program de 59 minute numit UltraWash fără niciun compromis. Dar, producătorul specifică faptul că trebuie folosite capsule Ariel.
La spălare sunt adăugați aburi pentru o spălare performantă și diferiți alergeni.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj e cel de cost. Dar, banii o să-i recuperați pe parcursul utilizării prin facturi mai mici la utilități (curent, apă).

Concluzii

Pe piață există și alte branduri ok, dar acesta e alegerea mea deoarece vine cu o capacitate suficientă pentru a spăla pentru 5-6 persoane, iar consumul energetic e unul minim.
Despre Brandul producător trebuie menționat că e unul suedez, iar din această cauză beneficiem de un aparat calitativ din toate punctele de vedere. Produsele făcute în Europa sunt mult superioare celora făcute în Asia.

Te-ar mai putea interesa