Electrolux PerfectCare700 EW7H438B, uscător de rufe cu GentleCare

Uscătorul de rufe Electrolux PerfectCare700 EW7H438B e unul care v-ar interesa deoarece e unul destul de performant și eficient. Nu e suficient ca un aparat să aibă caracteristici tehnice bune, trebuie să aibă și un consum redus de energie și unele rufe necesită un tratament diferit. De aceea, acest aparat are tehnologiile următoare: GentleCare (uscare la o temperatură mai redusă), SensiCare (adaptează programele în funcție de umiditatea din rufe), EcoFlow (circulație mai bună a aerului), Reversibil Plus (mișcă tamburul în ambele direcții).

Are un design plăcut și poate fi confundată cu o mașină de spălat, doar că partea de jos e caracteristică uscătoarelor (mă refer la grilaj). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta nu e singurul model oferit de acest brand și nu are sens să căutați ceva mai ieftin pentru că prețurile sunt justificate de cele mai multe ori. Un uscător mai ieftin consumă mai mult sau nu prezintă acele tehnologii care vă pot ușura viața sau chiar să ofere rezultate mai bune.

Bineînțeles, un uscător cu o capacitate de încărcare de 10 kg se potrivește alături de o mașină cu performanțe similare, dar trebui să luați în calcul că rufele spălate sunt mai grele datorită umidității. Poate fi pus chiar și peste mașina de spălat dacă are cam aceeași adâncime – 60 cm, s-uar puteți face un corp special dacă o vreți sub blat ori etajată undeva într-un dressing, de exemplu.

Păreri pro și contra

Oferta de uscătoare e generoasă și puține branduri oferă astfel de aparate, doar că Electrolux EW7H438B face parte din cea mai nouă generație de uscătoare. Se poate observa după clasa de eficiență energetică – A+, designul e elegant și ușa e suficient de mare pentru a ușura încărcarea rufelor umede.

Dacă nu aveți un buget mare și chiar aveți nevoie de un uscător, puteți alege un card de cumpărături. Nu cred că un uscător mult mai ieftin ar fi o alegere pentru cel puțin 5 ani de utilizare. Poate fi achiziționat la promoție (cu perioadă limitată) și puteți beneficia de 5 ani garanție dacă cumpărați acest model în acel interval.

Te-ar mai putea interesa